Gå til sidens hovedinnhold

Landet rundt: Kranglet om jobb – banket opp av kollega

Artikkelen er over 3 år gammel

To kolleger havnet i en arbeidsrelatert krangel etter en tur på byen med jobben. Det endte med en alvorlig voldsepisode hjemme hos den eldste av dem.

DRAMMEN: Det var legevakta i Kongsberg som varslet politiet om saken like over midnatt. De hadde fått inn en mann i 20-årene fra Øvre Eiker som framsto som «veldig skadet».

Han ønsket også selv at politiet kom til stedet slik at han fikk forklare seg om hendelsen.

Tidligere på kvelden hadde han vært ute på byen i Hokksund sammen med arbeidsplassen. Deretter hadde han blitt med hjem til en kollega, en mann i 30-årene fra Hokksund.

Kranglet om jobb

– Han forklarer at de der har begynt å krangle om jobbrelaterte ting, og han har regelrett blitt banket opp av kollegaen sin, sier operasjonsleder i politiet, Trond-Egil Groth, til Drammens Tidende.

Han kom til legevakta med flere skader, deriblant et gjenklistret venstre øye, mulig armbrudd, flere sår og merker etter kvelertak på halsen.

Fant våpen og narkotika

Politiet reiste deretter til mannen i 30-årenes adresse i Hokksund. Der pågrep de mannen og foretok en åstedsundersøkelse. I bopelen fant de en avsagd hagle. De fant også flere våpen mannen var i ulovlig besittelse av, i tillegg til narkotika.

– På bopelen så har vi funnet en avsagd hagle, to vanlige hagler og en rifle, samt et par gram amfetamin. Gjerningsmannen er også kjent for oss fra før, sier Groth til Drammens Tidende.