Marius (22) går fra Frisk til Panthers: – Jeg ønsker å gi alt

NYSIGNERT: Marius Carho Hansen (22) er Ringerike Panthers nye håp.

NYSIGNERT: Marius Carho Hansen (22) er Ringerike Panthers nye håp. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– I et knalltøft kampprogram kan dette bli et bra lån for oss, sier trener Martin Boork om signeringen av Frisk Asker-spiller Marius Carho Hansen.

DEL

Marius Carho Hansen er klar for spill i Ringerike Panthers. Asker-gutten kommer til Ringerike Panthers på en låneavtale fra fjorårets samarbeidsklubb Frisk Asker. Låneavtalen gjelder i utgangspunktet ut sesongen 2018/2019.

Carho er en 22 år gammel forward. På tross av sin unge alder har han rukket å spille 90 seriekamper i Get-ligaen i tillegg til 27 sluttspillskamper.

Ønsker utvikling

Carho Hansen sier i en pressemelding at han kommer til Ringerike Panthers for å ta sitt neste steg som hockeyspiller.

– Jeg kommer til Ringerike fordi jeg tror det er akkurat her jeg kan ta mitt neste steg som hockeyspiller. Jeg ønsker å utvikle meg på både de gode og dårlige tingene mine, sier han.

Marius Carho Hansen

Født: 10. september 1996

Alder: 22

Ungdomslag: Frisk Asker

Posisjon: Venstre forward

Høyde: 179 centimeter

Vekt: 78 kilo

Vil gi alt

Carho Hansen synes det virker veldig spennende å begynne å spille for Panthers, som ikke er helt ukjent for ham.

– Jeg føler det er lett å komme inn i gruppa, og har litt flaks med at jeg kjenner mange fra før. Jeg syns det er veldig deilig og starte med blanke ark og bare gi alt, sier han.

Carho var med Ringerike Panthers litt under fjorårssesongen og fikk en kamp i svart og gult før han returnerte til Asker.

Trener Martin Boork mener Carho gjorde en veldig solid figur under det korte besøket han hadde i fjor.

– Han er en spennende skøytesterk teknisk spiller. Med litt tid på seg kan dette bli et bra lån for oss i et knalltøft kampprogram, mener Boork.

Klubbene kom til enighet

Frisk Asker skriver på sin nettside at slik situasjonen er per dags dato, vil Carho Hansen og klubben se på mulighetene for at Carho Hansen skal få riktig utvikling.

– For at han skal ta nye steg i egen utvikling, så trenger han mye spilletid i en offensiv rolle. Etter en lengre prat med Ringerike fant vi i samråd med Karho Hansen ut at dette kan være en perfekt match for hans videre utvikling, skriver klubben.

Carho Hansen er spilleklar så fort overgangspapirene er i orden.

LES OGSÅ:

Artikkeltags