Gå til sidens hovedinnhold

Ønsker innspill om Ringkollen

Artikkelen er over 14 år gammel

Med en skistav som pekestokk på Ringkollstua oppfordret Gunnar Hallstein fra Ringerike kommune tirsdag ettermiddag folk til ikke å vente med å komme med innspill til reguleringsplanen for Ringkollen

Området det gjelder er på 1.396 dekar og Ringkollstua var fullsatt på det åpne møtet om hvordan Ringkollen i fremtiden skal se ut og de mange mulighetene som finnes der både sommer og vinter.

Tiden fremover

– Hvor lang tid det vil gå før vedtaket til slutt blir gjort i kommunestyret, er avhengig av hvor mange innsigelser vi får på planene, men normalt vil det ta rundt to år. Fristen for å komme med innspill går ut i midten av august, så det er nå de må komme og ikke etter at denne runden er over, sa Hallsteinsen.

På planene er det tegnet inn et skiskytteranlegg med støyvoll og 30 standplasser.

– Anlegget blir av internasjonal standard, lik den de har i Holmenkollen. Men vi har i dag ingen konkrete planer om å bygge. Vi vil likevel ha den inn i reguleringsplanen for fremtidige muligheter. Om det blir bygging om 10, 15 eller kanskje 20 år, vet vi ikke. men vi har i hvert fall muligheten når anlegget er med i reguleringsplanen, sa Bjørn Staff, nestleder i Hønefoss Skiskytterklubb.