Ny stor rockehelg

Glassheim

Glassheim Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Lørdag står fem band på scenen på Glassheim. Flere lokale band er med på det som nærmest er en oppvarming før Wasp-konserten senere i høst.

DEL

- Det er snakk om et slags kickoff-party før Wasp-konserten. Det er blant annet mulig å vinne billetter til det arrangementet, sier Freddy Skogstad, som er en av de som står bak helgens begivenhet.

- Hønefossbandet Cosmic Caravan åpner det hele. Det er første gang de står på en så stor scene, og det er snakk om gutter i 16-årsalderen. De spiller rock og metal, forteller Skogstad.

Deretter entrer Acelsia fra Moss scenen. Det ser Skogstad fram til.

- Det er ei jente på 17 år, som lager all musikken selv. Nå stiller hun med fullt band, forteller han.

Tredje band ut er Skogstads eget, med navnet Røst.

- Vi spiller dynamisk, rocka black metal. De øvrige medlemmene er Frode Løken, Tommy Brandt Kaare, Andreas Heieren og Knut Erik Mælingen, forteller han.

Moonchild fra Hønefoss spiller Iron Maiden-coverlåter, og etterfølger Røst på scenen lørdag.

- De har blant annet en svær "Eddie" med seg, sier Skogstad, og sikter til Iron Maidens "monstermaskot", som er fast scenedekorasjon når de britiske hardrockerne spiller sine konserter.

Sist på menyen står bandet Bönkers, som spiller Motorhead-coverlåter.

- De har med seg Abbath på vokal, og det er et stort navn innen black metal. Bandets versjoner er godkjent av selveste Lemmy i Motorhead, sier Freddy Skogstad.

Artikkeltags