Gå til sidens hovedinnhold

Han er NRKs nye sjef i Buskerud

Artikkelen er over 3 år gammel

Chris Carlsen (40) er ansatt som ny redaktør i NRK Buskerud.

Carlsen har lang fartstid i NRK i mange forskjellige roller. De siste årene har han vært redaksjonsleder for NRK Dagsnytt og Alltid Nyheter i Nyhetsdivisjonen på Marienlyst, skriver NRK i en pressemelding.

Chris Carlsen tar over etter Mah-Rukh Ali, som ble ansatt som redaktør i fjor sommer.

Den nye distriktsredaktøren er gift, har to barn og bor på Høvik i Bærum. Han takker for tilliten og gleder seg til å begynne i den nye jobben, ifølge pressemeldingen.

– Buskerud er et spennende distrikt, og Drammen er en by i rivende utvikling. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme i gang og til å bli bedre kjent med alle de dyktige og hyggelige medarbeiderne. Sammen skal vi jobbe knallhardt hver dag for å gi publikum det beste tilbudet på de plattformer de til enhver tid befinner seg på, sier Carlsen i pressemeldingen.

– Kontoret i Buskerud har som resten av distriktsdivisjonen et klart mål om å være viktige og relevante for publikum også i framtiden.  For å lykkes med det må vi tørre å ta noen valg, vi må utfordre oss selv og hverandre for å hele tiden bli litt bedre. Det er en krevende, men også en morsom tid vi er i.  Jeg gleder meg til Chris begynner i jobben som redaktør for Buskerud og blir en del av ledergruppen i region Øst sånn at vi sammen kan jobbe for å nå målet vårt, sier regionredaktør Jannicke Engan.

Startdato er foreløpig ikke avklart.

LES OGSÅ: Radiopris til Skafjeld & Co

Kommentarer til denne saken