Gå til sidens hovedinnhold

Mann fra Jevnaker vant en million kroner i supertrekning i Lotto

Artikkelen er over 2 år gammel

– Jeg tenkte at det snart måtte være min tur til å vinne! utbrøt den glade mannen i 60-årene da Norsk Tipping ringte lørdag kveld.

Den heldige vinneren fra Jevnaker er en av 32 vinnere i såkalt supertrekning i Lotto. Det skjer fire ganger i året. Alle som har vært med å spille Lotto er med i trekningen. Hver av de 32 heldige og tilfeldig utvalgte får én million kroner hver.

– Dette var en veldig fin beskjed å få! Det er faktisk ikke lenge siden jeg tenkte at det snart måtte være min tur til å vinne! Nå skal jeg åpne noe godt å drikke, sier mannen i 60-årene til Norsk Tipping og humrer godt.

LES OGSÅ: Millionvinner fra Hønefoss gikk rett i festmodus  

Han er den eneste fra Oppland som ble trukket ut i supertrekningen. En kvinne fra Buskerud har også vunnet, men foreløpig ikke svart på telefon fra Norsk Tipping.

Supertrekningen går i tillegg til den ordinære Lotto-trekningen. Alle rekker man har levert siden forrige supertrekning er et «lodd i hatten». Vinnerne trekkes tilfeldig ut blant alle leverte rekker (siden 23. juni), så her kan du bli millionær uten å ha et eneste rett tall.

Les også

Om en av dem ringer deg, bør du absolutt ta telefonen

 

Kommentarer til denne saken