Hagen, som er fra Tyristrand, startet egen nettbutikk allerede som 15-åring. Siden har hun hatt stor suksess med flere konsepter.

Christina Fraas, prosjektansvarlig i Spirit og en av flere aktører bak prisen, forteller i en epost at tenåringen har gått inn i en profesjonell verden med konkurranse fra langt mer erfarne personer.

- Hun har lykkes gjennom hardt arbeid og stort engasjement, skriver Fraas.

Hagen startet høsten 2011 med en nettbutikk hvor hun solgte ting som ringer, klokker og smykker.

LES OGSÅ: 16-åring med egen nettbutikk

Da hadde hun allerede hatt markedsføringsansvaret for familiens digitale dyrebutikk i et år.

I dag er det petworld.no som er hovedfokus, og nettbutikken skal være Norges største dyrebutikk på nett, men regnskapstall er ikke tilgjengelige. På Facebook har butikken nå drøyt 12.700 følgere.

I tillegg driver den interiørintereserte jenta Instagram-profilen @interior123, som nå har 416.000 følgere.

LES OGSÅ: Har 38.000 likes på interiørsiden sin

Nominert med foreldreinspirasjon

Blant de 20 som nå kjemper om sjefstittelen er også Nina Maaø-Ruden (28) fra Jevnaker.

Hun startet i fjor høst siden Idébank for småbarnsforeldre, som nå har nesten 36.500 følgere på Facebook og stor trafikk på nettsiden som nå er blant Norges mest hundre leste.

- Etter tre måneder måtte jeg kaste meg på mitt eget prosjekt for å henge med. Det løp litt fra meg i en periode, fortalte Maaø-Ruden da Ringerikes Blad skrev om hvordan drømmen hennes var blitt realitet tidligere i år.

LES OGSÅ: Har inspirert over 30.000 på nett

For hun hadde lenge ønsket å lage en side til inspirasjon for småbarnsforeldre. Trebarnsmoren slet i flere år med fødselsdepresjon, men de to siste årene har hun gått fra å slite psykisk og være overvektig, til å bli frisk, slank og i full gang med å inspirere folk over det ganske land.

405 redusert til 20

405 unge ble nominert til prisen, men juryen sitter nå igjen med de 20 som utmerker seg mest. Prisen deles ut til yrkesaktive personer, som er under 30 år og er inspirerende og initiativrike ledermner.

De ti kandidatene som får flest stemmer blir vurdert av fagjuryen, som til slutt kårer vinneren. Juryleder er tidligere NHO-president Leif Frode Onarheim, som har med seg Paralympics-utøver Birgit Skarstein, motegründer Simen Staalnacke og Christina Nergaard i JobbUnder18.

Ifølge en ny Norstat-undersøkelse gjennomført på vegne av Helt sjef mener 50 prosent av Norges befolkning at dagens ungdom jobber mindre enn foreldregenerasjonen, mens to av fem sier ungdom må ta større lederansvar i samfunnet.

Jurymedlem Skarstein mener kandidatene som nå kjemper om prisen representerer en positiv kraft blant norsk ungdom.

- De som er nominert er personer som er engasjert, har skaperkraft og lederevner. I så måte er de nominerte gode forbilder for både voksne og unge, sier Skarstein.

De unge lederemnene kjemper om 10.000 kroner, en inspirasjonsreise og et års oppfølging med ledercoachen Alf Inge Stiansen.

Man kan stemme via prisens Facebook-side.