– Hvor dumme går det an å bli?

I helgen oppdaget to kvinner fra Hønefoss et berg av søppel dumpet rett i naturen. Kun få meter unna ligger Trollmyra avfallsanlegg.

I helgen oppdaget to kvinner fra Hønefoss et berg av søppel dumpet rett i naturen. Kun få meter unna ligger Trollmyra avfallsanlegg. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Bare få meter unna Trollmyra avfallsanlegg på Eggemoen har noen dumpet et lass med usortert avfall bestående av blant mye annet bildekk, handlevogn, vaskemaskin og dosete.

DEL

I helgen var Eli Løkken og en venninne på Eggemoen, da de kom over et lass med avfall dumpet i skogen, bare få meter unna et avfallsanlegg.

LES OGSÅ: HRA overvåker avfallet etter gjentatte tyveriraid

– Trollmyra er rett ved

Løkken har sendt oss et bilde av avfallshaugen.

– Vi reagerte på at det var veldig mye forskjellig søppel. Et dosete, vaskemaskin, fryser, bildekk, handlevogn, og utstyr til rullestol var blant tingene.

– Det er ikke første gang vi kommer over noe sånt. Det er dårlig gjort, og vi lurer jo selvsagt på hvor dumme det går an å bli. Trollmyra avfallsanlegg er jo rett ved, og her kan man levere søppel gratis, så lenge den er sortert, sier Løkken oppgitt.

LES OGSÅ: Det koster å bli kvitt loppene

Kan spore opp synderen?

Etter hva Ringerikes Blad erfarer er ikke forholdet anmeldt til politiet.

Men damene som gjorde funnet, tror at det skal være mulig å spore opp gjerningspersonen.

– Blant søppelet ligger det også et skilt med registreringsnummer, et slikt man finner på sykkelstativ. Kanskje det kan gi oss svaret?

LES OGSÅ: Bompengestasjon kan stoppe innlevering av søppel

Artikkeltags