Gikk ikke helt til topps

Tom J. Myrvang og John Edvard Myrvang, far og sønn i familiebedriften John Myrvang AS, er godt fornøyd med at de har fått konsesjon etter ny lovgivning, for drift av Heen grustak.

Tom J. Myrvang og John Edvard Myrvang, far og sønn i familiebedriften John Myrvang AS, er godt fornøyd med at de har fått konsesjon etter ny lovgivning, for drift av Heen grustak. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

De lokale kandidatene til Årets entreprenør gikk ikke videre til landsfinalen.

DEL

Tom J. Myrvang og John Edvard Myrvang, far og sønn i familiebedriften John Myrvang AS, var nominert til regionsfinalen i kåringen «Entrepreneur Of The Year» sammen med 14 andre vekstbedrifter på Østlandet.

Blant kandidatene var også Aage Thoresen i AKA på Hvervenmoen.

I regionsfinalen i Oslo torsdag kveld ble de 15 kandidatene vurdert av en jury og tre av dem ble plukket ut til å delta i den nasjonale finalen 29. november. Ingen av de lokale finalistene gikk videre.

Det var Jørgen Evensen og Peter Sandrup fra Betonmast, Hans Geelmuyden fra Geelmuyden Kiese og Trond Frigaard fra Frigaard Gruppen som trakk det lengste strået, skriver EY (Ernst & Young) i en pressemelding.

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største vekstskaperprogram. Den nasjonale vinneren skal representere Norge på den internasjonale finalen i Monaco sommeren 2017. Der skal det kåres en internasjonal vinner blant de fremste vekstskaperne fra over 60 nasjoner.

Alle kandidatene fra Østlandet samlet på regionsfinalen i Årets entreprenør 2016.

Alle kandidatene fra Østlandet samlet på regionsfinalen i Årets entreprenør 2016. Foto:

– Vi ønsker å framheve personer som utstyrt med en forretningsidé satser kapital og karriere på å skape varige verdier og arbeidsplasser hele samfunnet har nytte av, sier Ekaterina Volodina og Håvard Norstrøm, ansvarlige for EY Entrepreneur Of The Year (EOY) i Region Øst, som omfatter Akershus, Østfold, Oslo, Buskerud, Hedmark og Oppland.

Artikkeltags