Gå til sidens hovedinnhold

Line Ramsrud går fra lokalavisen til ny toppjobb i Oppland

Artikkelen er over 4 år gammel

Utviklingsredaktør Line Ramsrud i Oppland Arbeiderblad begynner i ny jobb i august.

– Jeg har hatt noen fantastiske år i Oppland Arbeiderblad. Jeg har hatt varierte og spennende oppgaver og har funnet ut at jeg har vært innom alt. Jeg begynte i sportsredaksjonen i 2003 og var der i 10 år. Jeg har vært innom rollene som nyhetsredaktør, produksjonsredaktør og ansvarlig redaktør. De siste seks månedene har jeg sett etter muligheter for å rigge egen kompetanse for framtida og sett etter andre jobbmuligheter, sier Ramsrud (38).

I august begynner hun som strategi- og kommunikasjonssjef i SINN, som er studentsamskipnaden i Innlandet. Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer fusjonerte til Høgskolen i Innlandet i januar, og da gjorde de to studentsamskipnadene det også.

Studenter

– SINN har 90 ansatte, og de har som mål å få studenter gjennom studiene på best mulig måte. SINN hadde behov for å utvide toppledergruppa med en person som har ansvar for strategiutvikling og kommunikasjon både internt og eksternt. Det er mange studiesteder, og etter fusjonen er det viktig med god kommunikasjon og en helhetlig strategi, sier Ramsrud.

Høgskolen i Innlandet har studiesteder blant annet på Lillehammer, Hamar, Elverum og Rena. Ramsrud gleder seg til å jobbe med studenter.

– Jeg skal sammen med de øvrige i SINN jobbe for at de 13.000 studentene får en god studietid, slik at de forhåpentligvis snakker varmt om Innlandet når de er ferdig med å studere her, sier hun.

Stilling utlyst

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Sønstelie i OA ønsker Ramsrud lykke til i den nye jobben.

– Ramsrud har jobbet mange år i OA, og vi mister en dyktig medarbeider. Hun har tatt på seg store oppgaver og stort ansvar. Nå søker hun nye utfordringer. Det forstår vi og ønsker henne lykke til, sier Sønstelie som nå jakter hennes etterfølger.

Stillingen er utlyst.

– OA står midt inne i en spennende digital utvikling. Vi jakter en person som kan ta lokal- og regionaljournalistikken videre med hjelp av ny teknologi, sier Sønstelie.

Kommentarer til denne saken