Norefjell-hotell skal stå på egne bein

Hotellet på Norefjell skifter navn.

Hotellet på Norefjell skifter navn. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Norges største fjellhotell, som ligger på Norefjell, går hotellet ut av Quality-kjeden og blir et frittstående hotell under Nordic Hotels & Resorts-paraplyen.

DEL

– Denne dagen har vi ventet lenge på. Vi er svært fornøyd med å bli et frittstående hotell med egen merkevare, og bli en del av Nordic Hotels & Resorts, sier adm. direktør Anne Rustberggard Varden i en pressemelding.

Vanskelig navn

Samtidig med overgangen til en mer selvstendig tilværelse, bytter hotellet navn til Norefjell Ski & Spa. Hotelldirektør Varden er stolt av hotellets nye navn og logo.

– Våre gjester kjenner oss som Norges beste ski- og spahotell, men de fleste har nok slitt med å uttale navnet vårt riktig. Fra tid til annen har vi også bommet selv. Norefjell Ski & Spa representerer identiteten vår og hva vi kan tilby våre gjester. Ski-, spa- og naturopplevelser i fantastiske omgivelser på Norefjell, sier hun.

Nordic Hotels & Resorts har i løpet av få måneder vokst til å omfatte 14 medlemshoteller, med Norefjell Ski & Spa blant de nyeste medlemmene i familien.

Høy kvalitet

– Vi ønsker Norefjell Ski & Spa hjertelig velkommen på laget. I Nordic Hotels & Resorts samler vi Skandinavias fremste resort- og liftestylehoteller, og Norefjell Ski & Spa passer perfekt inn. De tilbyr fantastiske fjellopplevelser og høyt kvalitetsnivå i alt de jobber med. Som en del av vår gruppe får de nå frihet til å videreutvikle sitt tilbud og bygge en klar posisjon i markedet som ett av Norges fremste resorter, samtidig som de beholder styrken ved å være med i et større system, sier Trond Bastiansen, Chief Operating Officer i Nordic Hotels & Resorts.

Både navnebyttet og tilværelsen som frittstående hotell blir gjeldende fra og med i dag, 4. januar 2016.

Artikkeltags