Leiv Vidar kåret til årets leverandør

Ulf Rinnan, Tore Tveit, Håvard Iselvmo, Asbjørn Koller, Hans Olav Hole, Ivar Enger og Bent Western.

Ulf Rinnan, Tore Tveit, Håvard Iselvmo, Asbjørn Koller, Hans Olav Hole, Ivar Enger og Bent Western. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Kjøpmenn i Shell/7-Eleven har nok en gang har stemt fram Leiv Vidar som Årets Leverandør.

DEL

Årets Leverandører 2016: Leiv Vidar, Tine og Diplom-Is er kåret til årets leverandører i 2016 av Reitan Convenience. Det er kjøpmennene i de tre kjedene Shell/7-Eleven, 7-Eleven og Narvesen som stemmer fram Årets Leverandør på det årlige Riksmøtet. Det opplyser Reitan Convenience i en pressemelding.

I september ble Leiv Vidar kåret til årets leverandør 2015 av Circle K.

– Vi er helt avhengige av våre leverandører for å lykkes. Vi fyller opp våre butikker med deres produkter, og den produktutviklingen og den kunnskapen de tar med til bordet for å tiltrekke kunder er svært viktig for oss, sier Mariette Kristenson, administrerende direktør i Reitan Convenience Norge.

Også i 2014 ble Leiv Vidar, Tine og Diplom-Is kåret til årets leverandører av Reitan Convenience.

Derfor ble Leiv Vidar årets leverandør:

"Leiv Vidar leverer alltid høyeste kvalitet på sine produkter fra fabrikken på Hønefoss. Videre er de alltid tilgjengelige og stiller opp med veiledning ved behov. De ansatte sin positive serviceinnstilling gjør det til en glede å samarbeide med pølseprodusenten med 67 års erfaring. Leverandøren holder et høyt faglig høyt nivå, og de er gode på salgsfremmende aktiviteter når de er ute på sine mange butikkbesøk hos Shell/7-Eleven", skriver kjøpmennene i begrunnelsen.

Slik svarer salgs- og markedsdirektør Hans Olav Hole i Leiv Vidar på hederen i en pressemelding:

«Selv om vi i Leiv Vidar etter hvert har fått svært mange utmerkelser både for produktene og vår måte å jobbe på, kommer vi aldri til å slutte å glede oss over slike priser. For selgerne våre er dette en stor anerkjennelse for den innsatsen de legger ned hver eneste dag sammen med positive og profesjonelle kjøpmenn over det ganske land. Og for alle de stolte pølsemakerne på Hønefoss, er dette en synlig bekreftelse på at topp kvalitet teller! Når vi nå nok en gang blir vurdert i samme klasse som store og velkjente merkevareleverandører med betydelig større ressurser enn oss, er dette en utmerkelse som betyr svært mye for alle oss i Leiv Vidar. Og vi kan uansett love både forhandlere og forbrukere nok et spennende pølseår i 2017».

LES OGSÅ:

Artikkeltags