Jostein (45) fra Hønefoss har fått ny jobb: Går fra næring til kommunikasjon

NY JOBB: 1. oktober begynte Jostein Rensel fra Røyken i ny stilling som kommunikasjonsrådgiver i Godt Sagt AS

NY JOBB: 1. oktober begynte Jostein Rensel fra Røyken i ny stilling som kommunikasjonsrådgiver i Godt Sagt AS Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Tidligere prosjektleder i Næringsforeningen i Drammensregionen, Jostein Rensel (45) fra Hønefoss, er ansatt i kommunikasjonsbyrået Godt Sagt AS.

DEL

– Jeg har vært i dialog med flere aktuelle nye arbeidsgivere etter at jeg sluttet i næringsforeningen, og rett etter sommeren ble jeg enig med Godt Sagt AS om å begynne der. Har jo alltid drevet med marked og kommunikasjon, men jeg har ofte savnet å jobbe i et fagmiljø som er hundrede prosent dedikert til å arbeide med kommunikasjon, PR og strategi, sier Jostein Rensel.

Daglig leder i Godt Sagt AS, Bjørnar Boldvik, forteller i en pressemelding at han er veldig fornøyd med å få Jostein Rensel med på laget:

– Jostein er et digitalt og strategiske hode som vi er veldig glade for å kunne knytte til oss, sier Boldvik.

LES OGSÅ: Morten Lafton fikk politi-jobben fem søkte på: – Jeg gleder meg

Kommunikasjonsbyrå i vekst

Etter fusjonen av kommunikasjonsbyrået Godt Sagt kommunikasjon i Drammen og Kongsberg, det digitale byrået Siteman i Mjøndalen og filmselskapet Catapult film i Drammen, er Godt Sagt AS et av de største kommunikasjonsbyråene på Østlandet utenfor Oslo. Byrået, som nå har nærmere 50 ansatte, samlokaliserer seg i Nedre Storgate i Drammen ved årsskifte.

– Det blir veldig spennende å jobbe i Godt Sagt, som etter fusjonen av de tre selskapene har fått en veldig bred og god miks av kompetanse. Og så føler jeg at jeg har noe å bidra på dette området, som kan skape verdi og resultater for Godt Sagts kunder, kommenterer Jostein Rensel.

Aktiv politiker

I 2016 startet 45-åringen som prosjektleder i Næringsforeningen i Drammensregionen der han var ansatt fram til mai i år, og 1. oktober begynte han altså som kommunikasjonsrådgiver i Godt Sagt AS.

45-åringen var Kristelig Folkepartis førstekandidat i Buskerud stortingsvalget 2017, og tidligere i vår ble Rensel også valgt som leder av det sammenslåtte partiet Nye Asker KrF.

Rensel bor på Spikkestad i Røyken. Trebarnsfaren, som fortsatt er aktiv politiker for KrF, er utdannet grafisk designer. Han har blant annet bakgrunn som grafiker, konsulent og salgs- og markedsansvarlig i privat næringsliv.

Jostein Rensel er sertifisert konsulent innen ledertrening og organisasjonsutvikling, og har også jobbet som markeds- og kommunikasjonsrådgiver i selskapet MAF, en internasjonal bistandsorganisasjon og småflyselskap som opererer i 30 utviklingsland.

Rensel har dessuten vært aktiv innen utvikling av by og region, og har vært et kjent navn og ansikt her i distriktet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.