Ny styreleder i AKA

NY STYRELEDER: Finn Grøstad (til høyre) har vært styreleder i AKA helt siden 1995. Nå overlater han roret til Tommy Korneliussen.

NY STYRELEDER: Finn Grøstad (til høyre) har vært styreleder i AKA helt siden 1995. Nå overlater han roret til Tommy Korneliussen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Tommy Korneliussen er ny styreleder i AKA. Han overtar etter Finn Grøstad, som har hatt vervet i hele 22 år.

DEL

Det skriver AKA på sin nettside.

Tommy Korneliussen har jobbet 28 år i Joh. Johannson/Norgesgruppen, hvor han de siste seks årene satt som konsernsjef. Han valgte å slutte i Norgesgruppen i juni 2016.

Nå overtar han altså styreledervervet i AKA etter Finn Grøstad, som fortsetter som styremedlem.

Finn Grøstad har vært styreleder i AKA helt siden 1995.

«AKA ønsker å takke Finn for utrolige 22 år som styreleder. Vi ønsker også Tommy hjertelig velkommen til oss – og til et spennende samarbeid», skriver selskapet.

LES OGSÅ: Aka satser stort på bensinstasjoner

Av- og påtroppende styreleder uttaler seg også:

– Finn har med sin lune stil og klokskap gjort en kjempejobb – det blir som å hoppe etter Wirkola. På den annen side ser jeg fram til å gjøre meg fortjent til den tillit eierne har vist meg, sier Tommy Korneliussen.

De to kjenner hverandre fra tidligere, blant annet har de sittet i styre sammen i det som tidligere het AKA Spar.

– Siden den gang har det vært flere møteplasser – ikke minst gjennom Tommys mange oppgaver i Norgesgruppen. Derfor har jeg god dekning for å gratulere AKA med en dyktig, omgjengelig og svært trivelig styreleder, meddeler Finn Grøstad.

Artikkeltags