Frokostmøte om vekst og utvikling

Høgskolen i Sørøst-Norge.

Høgskolen i Sørøst-Norge. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

NHO Buskerud inviterer fredag 3. februar næringslivet, politikerne og andre viktige aktører til frokostmøte på Høgskolen Campus Ringerike.

DEL

Temaet er hvilke muligheter som det er for vekst og utvikling av flere arbeidsplasser og økt verdiskaping i næringslivet i Ringeriksregionen.

Arrangøren håper å få frem viktige aspekter som skal til for at næringslivet skal lykkes; muligheter og eventuelt hvilke barrierer som bør løses i den tiden vi venter på at veien og banen skal stå ferdig.

– Vi legger til grunn at ny E16 og Ringeriksbanen står klar i 2024, slik politikerne har lovet. Rapporten "Ringeriksregionen rigget for vekst" fra Høgskolen i Sørøst-Norge viser at regionen har gode forutsetninger for å skape regional vekst gjennom økte investeringer som følge av den nye veien og banen. Det er vekst både i befolkning, verdiskapning og sysselsetting. Dette er gode nyheter både for bedriftene som allerede er lokalisert i Ringeriksregionen og nye virksomheter som vi håper skal finne det attraktivt å etablere seg i denne regionen, skriver NHO Buskerud i invitasjonen.
 

Artikkeltags