Gå til sidens hovedinnhold

Eiksenteret tilbyr vinterlagring av MC i Hønefoss

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå kan vinterlagring kombineres med service og reparasjoner på motorsykkelen.

Det er Eiksenteret på Eikli i Hønefoss og deres mc-mekaniker Espen Støen som nå tilbyr vinterlagring av sykler, som er noe de tidligere ikke har hatt plass til i sine egne lokaler.

– Vi har leid et stort lokale like utenfor Hønefoss hvor vi nå tilbyr vinterlagring av motorsykler, hvor kunden samtidig kan avtale å få for eksempel service eller dekkskift tatt i løpet av vinteren, slik at sykkelen er helt klar når våren kommer, sier Støen.

LES OGSÅ: Dekk og dekkskifting på motorsykler

Støen sier videre at spesielt våren er en utrolig travel tid på verkstedet, ventelistene er lange og han greier ikke ta unna alle som ønsker å få sykkelen klar til sesongen som plutselig starter med den første godværsperioden.

– Vår og høst er våre flaskehalser og mange vil ha ting gjort på sykkelen, men vi har ikke tid til alle. Hadde vi hatt muligheten til å ta unna noen av disse jobbene i løpet av vinteren hadde det ført til at færre hadde måtte vente lenge på en verkstedtime hos oss i disse periodene, sier Støen.

Lokalene de har leid gjør at syklene blir stående tørt på støpt gulv i lokaler som har lav luftfuktighet og som er musefrie.

 

Kommentarer til denne saken