Anders Jacobsen har fått ny jobb

Anders Jacobsen.

Anders Jacobsen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I mars gjorde Anders Jacobsen et hopp fra kommentatorbua i hoppbakken til Bilia i Asbjørnsens gate. Men allerede fra nyåret er han klar for nye utfordringer.

DEL

Da tar han nemlig over som senterleder ved Sats Elixia i Hønefoss.

– Jeg har trivdes veldig godt der jeg er i dag. Og jeg har vært ganske flink til å selge biler. Men omstrukturering i organisasjon – pluss at jeg fikk dette tilbudet – gjør at jeg bytter jobb, forteller Jacobsen til Dagbladet tirsdag, og innrømmer at det ikke helt var planen for den tidligere landslagshopperen fra Haugsbygd.

Det er for øvrig ved Sats Elixia i Hønefoss han har lagt ned mye av arbeidet som har ført tilstore prestasjoner i hoppbakken, fram til han la opp i 2015.

Etter at idrettskarrieren var over, har han vært å se og høre som sportskommentator for NRK. Etter en liten tenkepause, tok han en salgssjef-stilling i tyverimerkingsselskapet Securmark i fjor, men her ble han ikke lenge. I mars i år ble det klart at Jacobsen var ansatt i bilfirmaet Bilia, med salgsansvar for Volvo, men nå har han altså fått tilbud om å drive Sats Elixia fra nyåret.

LES MER: Anders Jacobsen vil lokke ringerikingene opp av sofaen: – Det er en veldig god investering i egen helse

I januar hadde Ringerikes Blad en stor reportasje om Anders Jacobsen, hvor han innrømmer at idrettsmannen i ham fortsatt blir trigget at å konkurrere. Les saken her: – Konkurranseinstinktet er der fortsatt

Artikkeltags