Nå blir det matbutikk her igjen

Joker åpner søndagsåpen butikk på Ringerike stormarked 11. desember.

Joker åpner søndagsåpen butikk på Ringerike stormarked 11. desember. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Dermed får stormarkedet i sentrum av Hønefoss en ny dagligvarebutikk etter at Bunnpris flyttet ut tidligere i år.

DEL

– Vi synes Ringerike Stormarked har en god og interessant beliggenhet også med tanke på treningssenteret som holder til der, sier Kjetil Flåtrud i Joker.

Søndagsåpent

Akkurat som Bunnpris, kommer også Joker til å satse på å holde søndagsåpent.

– Vi kommer til å ha åpent fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, i tillegg til alle søndager og helligdager, sier Flåtrud.

Butikken som åpner på Ringerike stormarked, som åpnet dørene 24. mars 1971, vil være skinnende ny i alle ledd:

– Butikken vil bli fullt ut helt oppgradert i henhold til Jokers nye profil, så det betyr at vi pusser opp lokalene. Hele butikken og alt av utstyr vil bli helt nytt.

For å kunne ha åpent på søndager, vil den nye Joker-butikken være på 100 kvadratmeter og dermed bli en såkalt «Brustad-bu».

Klare for julehandelen

Joker har fra før av en butikk på Sundvollen i Hole og vil med etableringen på stormarkedet blande seg inn i den harde kampen om dagligvaremarkedet i Hønefoss.

– Det blir spennende at vi får med oss alle dagene før jul når vi åpner dørene, sier Flåtrud, som forteller at butikken vil satse på en sunn linje med tanke på Move treningssenter, som også holder til på stormarkedet.

Sunt i butikken

– Vi kommer til å satse mye på frukt og grønt i butikken.

Joker har hele 450 butikker spredt rundt omkring i Norge.

– Joker er som «den lokale kjøpmannen på hjørnet», enten det er på bygda i ei grend eller i en bygård i byen. Vi har en veldig god vekst og er veldig godt fornøyde med fjoråret og året vi er inne i nå, sier driftsdirektøren.

Artikkeltags