Går seks timer på ellipsemaskin for å samle inn penger til kreftforskning

Går: Stig Andy Kvalheim Rambø setter søkelyset på prostata- og testikkelkreft ved dette uoffisielle verdensrekordforsøket.

Går: Stig Andy Kvalheim Rambø setter søkelyset på prostata- og testikkelkreft ved dette uoffisielle verdensrekordforsøket. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Lørdag skal Stig Andy Kvalheim Rambø gå fra klokken 10 til 16 på en ellipsemaskin hos Stadion treningssenter.

DEL

Med bart, baller og friskt pågangsmot skal Stig Andy gå seks timer på ellipsemaskinen for å samle inn penger til forskning på prostata- og testikkelkreft.

Målet er å samle inn 10.000 kroner til det han kaller balleforskning.

– Jeg ønsker å øke fokuset på forskningen gjennom denne eventet, og selv om det bare er seks timer gruer jeg meg litt, sier Andy.

Samme dag gir Aktiv Helse på Hønefoss Arena hele dagsomsetningen til kreftforskning.

Kan følges sekund for sekund

Det lengste Kvalheim tidligere har vært på maskinen er to timer, så etter det blir det nypløyd mark for den erfarne trimmeren.

De som ikke kan møte opp og heie på han, men fortsatt ønsker å følge Andy sekund for sekund, kan gå på nett hvor alle de seks timene blir overført direkte. Informasjon om overføringen vil komme på hans facebook-side.

– Erfaringsmessig vil jeg få det litt tungt etter noen timer, og jeg tror jeg møter litt motbakke etter rundt fire timer på maskinen, sier Andy som håper på at fruen og flere til er på plass da for å piske og heie han videre mot målet.

Nettinnsamling

På nettsiden mobro.co/stadion kan de som ønsker det, gi penger til denne typen kreftforskningen.

Her vil det også være en oversikt over hvor mye som er kommet inn i forbindelse med denne eventet.

Artikkeltags