Maratonpenger til krisesenteret

Miriam Rasch, (midten) daglig leder på Krisesenteret, er glad for å få penger til barna på Krisesenteret. Marit K. Tronrud, lokalbanksjef i Sparebank1 Ringerike Hadeland og Janniche Larssen Bockmann, arrangementsleder for Ringeriksmaraton er glad for å kunne gi bort penger. Linus Rasch Bremseth (7) viser stolt fram medalje fra Barnas Ringeriksmaraton.

Miriam Rasch, (midten) daglig leder på Krisesenteret, er glad for å få penger til barna på Krisesenteret. Marit K. Tronrud, lokalbanksjef i Sparebank1 Ringerike Hadeland og Janniche Larssen Bockmann, arrangementsleder for Ringeriksmaraton er glad for å kunne gi bort penger. Linus Rasch Bremseth (7) viser stolt fram medalje fra Barnas Ringeriksmaraton. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Barna på Krisesenteret får nesten 8.500 kroner fra Barnas Ringeriksmaraton.

DEL

Oppslutningen om Barnas Ringeriksmaraton i Hønefoss maratonlørdagen var stor.

Pengene fra dette løpet kommer nå andre barn til gode, nemlig barna som bor på Krisesenteret.

Se bildene fra Barnas Ringeriksmaraton her!

Aktiviteter

- Jeg synes det er veldig stas å få disse pengene. Det gir oss et handlingsrom i forhold til barna, sier en fornøyd daglig leder ved Krisesenteret, Miriam Rasch.

Pengene vil bli øremerket til barna som bor på senteret.

- Det vil bli brukt til en kombinasjon av leker og opplevelser. Vi ønsker å gi barna som bor hos oss gode, positive erfaringer, legger Rasch til.

Hun understreker at barna som bor på Krisesenteret er veldig forskjellige og har behov for individuelt tilpassede aktiviteter.

Og det er ingen tvil om at pengene kommer godt med.

- Det gjør de virkelig. Vi har ikke penger på budsjettet til å kjøpe leker eller ta med barna på aktiviteter. For å få til det er vi avhengig av gaver. Heldigvis får vi mange gaver og banken er flink til å støtte oss, sier Rasch.

Marit K. Tronrud, lokalbanksjef i Sparebank1 Ringerike Hadeland og Janniche Larssen Bockmann, arrangementsleder for Ringeriksmaraton, er glade for å kunne hjelpe Krisesenteret.

Godt formål

- Vi ønsket at pengene skulle gå til andre barn og til et lokalt formål. Krisesenteret var det første vi kom til å tenke på, og det var ingen tvil om at pengene skulle gå dit, sier Tronrud.

De synes Krisesenteret gjør en god og viktig jobb for barn i en vanskelig situasjon.

Pengene kommer fra startkontingenten i Barnas Ringeriksmaraton.

- Kontingenten var på ti kroner og vi bestemte at pengene skulle gå til Krisesenteret. Vi opplevde at mange betalte langt mer enn de ti kronene når de hørte hva pengene skulle gå til, forteller Tronrud.

Oppslutningen om Barnas Ringeriksmaraton var veldig god i år med nesten 300 barn i aksjon.

Det var betydelig flere enn året før.

- Vi ønsker at Ringeriksmaraton skal ha noe for alle i alle aldre. Det er veldig gledelig at så mange var med på barnearrangementet, og gleden barna viser er stor, sier Larssen Bockmann.

Artikkeltags