Disse vil være merket med en lyseblå logo med teksten RB+.

Så hvordan får du tilgang til absolutt alt av lokale nyheter fra Ringerikes Blad?

For å hjelpe deg på vei har vi laget videoen som ligger i toppen av denne artikkelen.

Nyhetsredaktør Øyvind Lien guider deg gjennom hvordan du som abonnent oppretter bruker for å få tilgang til alt vårt digitale stoff, leser eavisen (som er papiravisen i digitalt format), og hvordan du deler abonnementet ditt med opptil fire til i husstanden når brukeren din er opprettet.

Uansett hva du skal gjøre; menyen øverst på Ringblad.no er stedet å trykke først.

Når du skal registrere brukeren din trenger du mobilnummeret som er knyttet opp mot abonnementet ditt på Ringerikes Blad.

Vi har også delt opp videoen så du enkelt kan se nærmere på akkurat det du er ute etter:

FÅ MER INFO PÅ MERINNHOLD-SIDEN

Slik du vil, når du vil

Hva er Ringerikes Blad Pluss?

Det handler om å mer til abonnentene, men samtidig har ansvarlig redaktør Bjørn Harald Blaker lovet at det fortsatt vil være fullt mulig for enhver å holde seg oppdatert på det som skjer i ringeriksregionen ved å følge med på Ringblad.no.

– Det kos­ter å lage god jour­na­li­stikk. Sakene med plusstegn vil være unikt innhold, grun­di­ge­re re­por­ta­sjer, eller artikler det lig­ger mye jobb bak. Det forbeholder vi abonnentene, forklarte Blaker for en drøy uke siden.

Først og fremst handler abonnementsløsningen om at alle trofaste lesere kan lese Ringerikes Blad slik de vil, når de vil.

LES SAKEN: Mer å lese på nett

Trenger du hjelp?

Blaker stilte i forrige uke til nettmøte. Dette ligger fortsatt åpent for spørsmål, og er det noe du lurer på kan du når som helst stille spørsmål der.

Se hva redaktøren svarte  (nettmøtet fungerer dessverre ikke på mobil)

Er det spørsmål som haster mer, anbefaler vi å kontakte kundeservice på telefon 32 17 95 95 for rask hjelp. Vi vil også svare på spørsmål på Facebook og Twitter – eller her i kommentarfeltet. Vi skal gjøre vårt ytterste for å svare hvor enn du tar kontakt så snart som mulig.

Tirsdag og onsdag holder vi i tillegg åpent hus i Ringerikes Blads lokaler i Sentrumskvartalet. Fram til klokken 19 vil du møte folk i lokalet som kan hjelpe deg.

Ta gjerne med egen laptop, mobil eller nettbrett, så får vi hjulpet deg på best mulig måte.

Lørdag vil du dessuten kunne møte oss på Kuben.

Mange registrerte allerede

Nærmere 4.000 lesere har allerede registrert digitalbruker hos Ringerikes Blad.

Både disse og ferske brukere er med i vår daglige trekning om nettbrett. Så får du kanskje en ekstra plattform å lese lokalavisen på? Navn på alle vinnere blir klart til uken.

I tillegg til å få tilgang til absolutt alt stoff på Ringblad.no kan alle som registrerer seg også lese papiravisen i digital form fra rundt klokken 22 kvelden før utgivelse.

Denne kan du selvfølgelig også lese på både pc, mobil eller nettbrett. På pc finner du eavisen via toppmenyen på Ringblad.no, på mobil eller nettbrett må du laste ned vår gratis app og logg deg inn i den med brukeren din.