Wenche Olsen startet dyrebutikken for nesten 20 år siden. Og det skulle behørig markeres 13. februar, forteller hun og Ann-Cathrin Sved, som Olsen drev butikken sammen med.

- Vi hadde store planer. Vi skulle slå på stortromma med gode tilbud og besøk av leverandørene, sier de to.

De er klare på at det mest tragiske med brannen er de to menneskelivene som gikk tapt. I tillegg skal også den polske familiens hund ha omkommet i brannen.

- Vi hilste ofte på familien. Datteren i huset var innom butikken og handlet dagen før brannen, sier Sved.

LES OGSÅ: Frigir navn på de to savnede

- Ingenting igjen

Lady & Landstryker’n var Wenche Olsens livsverk. Hun reiste til Sagaveien så fort hun hørte om brannen. Lenge så det ut til at næringslokalene i Sagaveien 56 ville gå klar av brannen. Men så spredte den seg, og lokalene ble jevnet med jorda.

- Det var så ufattelig. Jeg trodde de kunne reddes. Da Ann-Cathrin ringte meg lørdag, sa hun at alt var borte. Det var ingenting igjen. Det var tøft, innrømmer Olsen.

LES OGSÅ: - Er ofte dyr der om nettene

Leter etter nye lokaler

De siste dagene har vært travle: møter med forsikringsselskap, avbestillinger av vareleveranser, og leting etter nye lokaler.

- Det nytter ikke å sitte og se seg tilbake og tenke på hvordan det kunne blitt. Vi må se fremover, sier Olsen. Som allerede har vært på visninger i jakten på nye lokaler.

- Vi ønsker å være på nordsiden av byen i fremtiden også, sier Sved, og får støtte fra Olsen.

LES OGSÅ: Hjalp fortvilet brannoffer

Mye støtte

De to har fått mye støtte på Facebook-profilen til Lady & Landstryker’n.

«Stå på damer.... Vi er mange bak dere», skriver en kunde.

«Lykke til! Tøffe dere er som står på og tar tak med en gang. Kommer selvsagt innon så fort dere gjenåpner», skriver en annen.

- Det høres ut som kundene blir med videre, smiler Wenche Olsen.