Leiv Vidar går for sunnere pølser

De nye pølseproduktene har 30 prosent grønnsaker.

De nye pølseproduktene har 30 prosent grønnsaker. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Neste uke lanserer Leiv Vidar et produkt som særlig barnefamilier vil nikke anerkjennende til.

DEL

Markedssjef i Leiv Vidar AS forteller at produktene er godkjent av eksperter barnehagebarn i Oslo som har foretrukket blomkål, gulrot og brokkoli i pølsematen framfor andre typer grønnsaker.

Neste uke vil tre varianter bli tilgjengelig i alle landets Rema 1000-butikker: wiener-, grill- og kjøttpølse. Alle har redusert salt- og fettinnhold.

– Inspirasjonen er først og fremst hentet fra Sverige og Europa, det er en tydelig trend i tiden å erstatte kjøtt med grønnsaker. Vi har samarbeidet med Rema 1000 i ett år nå for å utvikle disse produktene, mye for å møte småbarnsfamilienes behov for raske og sunne middager, sier Koller.

Grønnsakspølsene er ute i butikkene i neste uke.

Grønnsakspølsene er ute i butikkene i neste uke. Foto:

– Tidligere i år lansert Kaja Knoph Østlie Vang Pølsak, et lignende produkt. Hva tenker du om konkurransen?

– Det er en fordel at vi er flere, som kan gi et løft til en ny produktkategori. Det vil gi positiv omtale som begge kan dra nytte av, og et bredere utvalg.

LES OGSÅ: Til sammen har de jobbet for pølsemakeren i 155 år

Artikkeltags