Kebabgrill kåret til «Årets produkt» i Shell 7-Eleven

F.v. Fra Leiv Vidar: Hans Olav Hole, Ivar Enger, Tore Tveit og Georg Husebæk fra Reitan Convenience.

F.v. Fra Leiv Vidar: Hans Olav Hole, Ivar Enger, Tore Tveit og Georg Husebæk fra Reitan Convenience. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Leiv Vidar ble hedret under leverandørsamling for Reitan Convenience i Oslo forrige uke.

DEL

I forbindelse med Reitan Convenience sin samling på Sentralen i Oslo i forrige uke kåret Reitan Convenience Norge også «Årets produkt» i sine tre kjeder. 

Vinnerne skulle gi et tydelig bidrag i sin kategori, for eksempel gjennom innovasjon, utvikling og salgsvekst, eller tydeliggjøring av kjedens profil.

Produktet er utviklet i tett samarbeid med forhandlere og kategoriavdelingen på Gladengveien, og laget av kjøttråvarer av lam og storfe og klassisk kebabkrydder.

– At vi skulle treffe så godt i markedet når det gjelder salgsutvikling, kunne vi likevel ikke drømme om, sier Key Account Manager Ivar Enger hos pølsemakeren Leiv Vidar.

Tidligere denne måneden ble Leiv Vidar også kåret til Årets leverandør i Cirkle K-kjeden. Kanskje nettopp fordi selskapet stadig utvikler nye produkter, sist ute var en type sunnere pølser, som inneholder 30 prosent grønnsaker. Dette fikk riktignok lokalmatprodusent  og restauranteier Kaja Vang til å reagere, ettersom hun lanserte en lignende pølsevariant tidligere i år.

LES OGSÅ: Strid om grønnsakspølse

Artikkeltags