Leiv Vidar kåret til årets leverandør - igjen

Leiv Vidar er «Årets leverandør» i Circle K. Fra venstre Ulf Rinnan, Bent Western, forhandlerrådets leder Ole Aksel Håkonsen (delvis skjult i blå skjorte), Hans Olav Hole, Jeanette Amara, Trude Venset Sleire, Lars Rustad og Christoffer Sundby.

Leiv Vidar er «Årets leverandør» i Circle K. Fra venstre Ulf Rinnan, Bent Western, forhandlerrådets leder Ole Aksel Håkonsen (delvis skjult i blå skjorte), Hans Olav Hole, Jeanette Amara, Trude Venset Sleire, Lars Rustad og Christoffer Sundby. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Stasjonsdriverne i Circle K har kåret pølsemakeren Leiv Vidar til «Årets leverandør 2016».

DEL

Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Det er tredje gang at pølsefabrikken på Hønefoss i Buskerud får denne hederstittelen av Circle K/Statoil-stasjonene i Norge.

På tur i Spania

Prisen ble delt ut på Circle K-forhandlernes kongress i Spania, der Leiv Vidar og en rekke andre leverandører er til stede. Leiv Vidar-medarbeideren Lars Rustad ble kåret til årets Key Account Manager.

Stasjonsdriverne i Circle K har vurdert leverandørene på kvalitet i det operative arbeidet, bidrag til godt resultat og strategisk viktighet. Leiv Vidar scoret best på de tre kriteriene, ifølge pressemeldingen.

– Leiv Vidar er en fleksibel samarbeidspartner som viser stor forståelse for hurtighet i produktutviklingen. Pølsemakerne på Hønefoss gir også proaktive og verdifulle råd, og selgerne har veldig gode rutiner når de besøker Circle K-stasjonene. De ivaretar alt fra mattrygghet til salgsfremmende råd og tips, sa norgessjef i Circle K, Christoffer Sundby i pressemeldingen.

Anerkjennelse

– Dette var veldig gledelig, en stor anerkjennelse for den innsatsen vi legger ned hver eneste dag sammen med positive og profesjonelle stasjonsdrivere i Circle K. For de stolte pølsemakerne på Hønefoss er dette en synlig bekreftelse på at topp kvalitet teller, sa en stolt salgs- og markedsdirektør i Leiv Vidar, Hans Olav Hole, da han mottok utmerkelsen i solfylte Spania.

– Og det er ekstra gledelig at Leiv Vidar som en liten, men spesialisert leverandør, nok en gang vinner mot store leverandører med betydelig større ressurser.

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.