Leiv Vidar årets leverandør til Statoil

Det blir mange spennende nyheter i pølsedisken fremover også, skal vi tro Leiv Vidar.

Det blir mange spennende nyheter i pølsedisken fremover også, skal vi tro Leiv Vidar. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

- Det viser seg at det lønner seg å være framoverlent når det gjelder innovasjon, sier Hans Olav Hole i Leiv Vidar.

DEL

I forbindelse med årets forhandlersamling i Statoil Fuel & Retail Norge siste uken i juni, ble Leiv Vidar kåret til «Årets leverandør 2013».

- For oss i Leiv Vidar er dette en stor anerkjennelse av det arbeidet som blir gjort både i produksjonen på Hønefoss, av våre salgsfolk i tett samarbeid med dyktige Statoil-ansatte over det ganske land. Det er og ikke minst en anerkjennelse av vellykkede nyhetslanseringer som Ragnarok og Wiener 10,- som virkelig har satt spor etter seg i markedet. Vi ser det også som en fjær i hatten at vi som en liten men spesialisert leverandør, nå vurderes i samme klasse som Diplom Is og Coca Cola, anerkjente leverandører med betydelig større ressurser enn oss. Det viser at det lønner seg å være framoverlent når det gjelder innovasjon, og ikke minst et bevis på godt samarbeid ute på stasjon, uttaler Salgs- og Markedsdirektør Hans Olav Hole i en pressemelding.

- Når salgsutviklingen i Norge nå ligger helt i Europa-toppen er det i alle fall ikke tvil om at vi spiller hverandre gode. Det er derfor ekstra gledelig å kunne love både forhandlere og forbrukere mange spennende nyheter i pølsediskene framover også, avslutter han.

Kategorisjef i Statoil Fuel & Retail, Jeanette Amara, mener forhandlerne er klare i sin dom.

- Dette er en bekreftelse på at kjede og leverandør drar i samme retning, sier hun.

Artikkeltags