Kvinnelige formuetopper

Thrine Lise Tryterud (t.v) og moren Lilleba Jordan sitter godt i det.

Thrine Lise Tryterud (t.v) og moren Lilleba Jordan sitter godt i det. Foto:

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Thrine Lise Tryterud og moren Lilleba Jordan er blant de aller rikeste i regionen. Men øverst på kvinnetronen finner vi Camilla Odfjell Gruer. SØK I SKATTELISTENE PÅ SMS: Send SKATT fornavn etternavn kommune til 2005 (5,-)

DEL

Odfjell Gruer (38) ligger på andreplass over de rikeste i Hole kommune, med en formue på hele 593 millioner kroner.

En av landets rikeste kvinner

Det er en økning på over 200 millioner kroner fra året før. Hun er arvingen av Odfjell-rederiet i Bergen, og havner faktisk på sjette plass over landets rikeste kvinner.

Thon rikest i Hole

I sin hjemkommune må hun ikke overraskende vike førsteplassen for eiendomskongen Olav Thon (84). Han har en svimlende formue på nesten 7,2 milliarder kroner, en gedigen økning fra fjorårets 1, 057 milliarder kroner.

Jordanarving

Men Jordanarvingen Lilleba Marie Jordan (65) gjør det også bra, med 3. størst formue i Hole kommune. Med nærmere 79 millioner har formuen hennes riktignok minsket med 17,5 millioner kroner.

SE RESTEN AV INNTEKTS- OG FORMUETOPPEN I HOLE HER

Jordans datter Thrine Lise Tryterud (41) er bosatt i Ringerike, og ligger på en tredjeplass på formuetoppen med sine 44 millioner kroner. Det er 13 millioner mer enn året før.

Over henne troner Hans Gudbrand Gjerde (84) med sine 103 millioner, og Arne Vidar (57) med 106 millioner kroner. Vidar kan konstatere en formuenedgang fra året før på 23 millioner kroner, mens Gjerde har opplevd en økning på rundt 33 millioner kroner.

SE RESTEN AV INNTEKTS- OG FORMUETOPPEN I RINGERIKE HER

Jevnaker kommune har også en sterk kvinne i formuetoppen. Eva Margrete Dovyak (69) er arving i Vaktmesterkompaniet, og spratt plutselig inn i toppen av listene for fem-seks år siden. Med en formue på 19 millioner kroner havner hun på en andre plass, en nedgang på en million fra året før.

Øker formuen

Sverre Bjertnæs (53) i Bjertnæs Sag ligger øverst på formuetoppen i Jevnaker med 23 millioner kroner. Til sammenligning hadde han en formue på nesten 17 millioner året før.

Einar M. Borch (71) er den største grunneieren på Jevnaker. Han kan skilte med en formue på 13,8 millioner kroner.

SE RESTEN AV INNTEKTS- OG FORMUETOPPEN I JEVNAKER HER

Artikkeltags