Stjerner står i kø for å komme til kultursenteret

Hellbillies kommer til Ringerike Kultursenter onsdag.

Hellbillies kommer til Ringerike Kultursenter onsdag. Foto:

Stjernekampvinner Knut Anders Sørum. Hellbillies. Øystein Sunde og Ingrid Bjørnov. Og en lang rekke lokale artister pluss noen til.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Det er bare å begynne å huke av datoene i kalenderen. Kulturvåren 2017 kommer til å bli spektakulær. Både på den ene og den andre måten.

For ikke bare får Ringerike Kultursenter en ny scene å spille på i form av Bassgarasjen, men de har også signert storheter fra inn- og utland og lokale stjerneskudd og bankere som vil kvittere med gode kulturopplevelser. Garantert.

Stjernekampvinner

Øystein Sunde og Ingrid Bjørnov kommer.

Øystein Sunde og Ingrid Bjørnov kommer. Foto:

Stjernekampvinner Knut Anders Sørum får æren av å spille med bandet sitt i nettopp Bassgarasjen. Scenen som skal gi spillerom for unge, lokale musikere og intimkonserter.

Men kulturvåren starter i kalde januar med festfyrverkeri og nyttårskonsert med Hønefoss Ungdomskorps med solistene Kristin Bjerkerud og Madeleine Ossum.

Lokale showstoppere

Og deretter går det slag i slag.

Med Eldar Vågan, i Bysalen Amfi, Tusvik og Tønne med «Skammer seg» på Byscenen. Mimreforestillingen «Beatles 1966- Fifty Years ago» med Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen, Tor Henning Olsen og Det Betales» på Byscenen. Knut Reiersrud med band på Bysalen Amfi.

Det blir ny Showstopper musikalforestilling til våren.

Det blir ny Showstopper musikalforestilling til våren. Foto:

Showskolen med musikalshowet Showstopper med utdrag fra Mary Poppins, Billy Elliot, Grease, Cats og flere andre musikaler.

Standuper Ørjan Burøe kommer «Med fordommer» til Byscenen.

Revy og show

Honningsvågrevyen spiller «Ja takk-edle deler». 10. mars kommer suksessturneen Bjørnov & Sunde med Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde til Byscenen for å bevise hvorfor folk har gått man av huse over hele landet for å få med seg deres munnrappe, musikalske gavegleder.

Magnus Grønneberg kommer.

Magnus Grønneberg kommer. Foto:

Magnus Grønneberg (frontfigur i CC Cowboys) entrer også kultursenteret denne våren. Jazzsangerinnen Karin Krog er still going o har med seg Scott Hamilton når hun kommer på besøk i slutten av mars.

Hellbillies kommer

Og det er slett ikke noen aprilsnarr når skuespiller, sanger og komiker Bjarte Hjelmeland dukker opp med sitt kritikerroste show 1. april.

I tillegg vet vi at det er skrevet kontrakt med et svært populært band fra Hallingdal. Hellbillies kommer til å dukke opp neste år.

Det knytter seg også forventninger til musikalkollektivet som forbereder to store musikalforestillinger i 2017, og Ringerike Janitsjar som har gått sammen med Showkoret om en stor ABBA-forestilling i slutten av april.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags