Nyhet! Nå kan du løse kryssord på Ringblad.no hver dag!

DIGITALT KRYSSORD: Nå kan du løse et nytt kryssord på Ringblad.no hver dag. Leserkontakt Hanne Smedsrud i Ringerikes Blad håper den digitale versjonen blir like populær som det tradisjonelle kryssordet i papiravisen.

DIGITALT KRYSSORD: Nå kan du løse et nytt kryssord på Ringblad.no hver dag. Leserkontakt Hanne Smedsrud i Ringerikes Blad håper den digitale versjonen blir like populær som det tradisjonelle kryssordet i papiravisen. Foto:

Kryssordelskere kan glede seg til nye utfordringer på lokalavisens nettside hver dag.

DEL

Ringerikes Blad lanserer sitt nye digitale kryssord. Hver dag hele uken vil leserne finne et nytt kryssord på ringblad.no.

Leserkontakt Hanne Smedsrud i Ringerikes Blad vet godt hvor populært kryssord er blant våre lesere.

– Folk er veldig ivrige. Hver uke sendes det inn minst 150 løsninger på det tradisjonelle kryssordet i papiravisen, sier Smedsrud.

Noen lesere har etterlyst en digital versjon. Og nå kommer altså den. Kryssordet kan du løse på pc, nettbrett eller mobiltelefon. Er du svoren tilhenger av blyant og viskelær, er det fullt mulig å skrive det ut og løse det på «gamlemåten».

Det nye, digitale kryssordet kommer i tillegg til det som står i papiravisen hver fredag. Forskjellen er at det ikke er noen innsending eller premieren på den digitale versjonen. Derimot åpner det for mange andre muligheter:

Du kan dele oppgavene med vennene dine og utfordre dem til å slå poengsummen din. Du kan aktivere tidtaking og motta hint på bokstaver og ord hvis du står fast. Du kan også slå på en feilkontrollmodus som gjør at ordene lyser rødt dersom du har løst oppgaven feil.

Kryssordene vil variere i vanskelighetsgrad, og utfordringene blir større jo lenger utover i uka vi kommer.

– Det er bare å ønske lykke til med kryssordløsingen, sier Smedsrud.

Artikkeltags