Det skriver Vaksdalsposten. Som også opplyser at trusselen kom inn sent lørdag ettermiddag, etter at NRK hadde hatt et innslag om Kryptovaults etablering i Hønefoss og på Dale.

Kryptovaults Gjermund Hagesæter sier til Ringerikes Blad at de har informert de ansatte både ved anlegget i Follum og på Dale i Hordaland og bedt de om å være ekstra årvåkne.

- Trusselen er politianmeldt og politiet tar saken på alvor. Vi har også bedt politiet om å vurdere om det er nødvendig med eventuellet tiltak. Anlegget på Follum ligger i et inngjerdet område mens anlegget på Dale ligger mer tilgjengelig, sier Hagesæter.

Han sier til avisa Vaksdalsposten at det er på Hønefoss og Dale det har vært konflikter rundt etableringene.

Meldingen til selskapet skal ha vært:

«Sabotasje. Om dykkar ekspanderar mykje og forsøplar heile lande med støy, da vortar bygga dykkar sabotera. eg vil tru eksplosivar vil varta enklast. hysj hysj»

Kryptovaults ansatte på Dale er bedt om å være spesielt oppmerksomme, og de skal evakuere ved unormal aktivitet. Politiet er varslet og sier ifølge Vaksdalsposten at de tar saken på alvor.

Det er cirka ti ansatte ved Kryptovaults anlegg på Follum. Kryptovault er en såkalt miningbedrift, som leier ut plass og drifter datamaskiner som produserer bitcoin.

Fungerende etterforskningsleder i Hønefoss-politiet, Lisbeth Edvardsen, sier at lokalt politi skal se på saken og vurdere om det skal iverksettes tiltak.