Hønefoss-politiet offentliggjør bildet av kvinnen i håp om å få vite hvem hun er. Et overvåkingskamera viser at hun går forbi Gledeshuset og i retning Hønefoss skole i et tidsrom som politiet mener gjør henne til et potensielt vitne.

Det er en mulighet for at kvinnen ikke gikk gangveien opp mot Hønefoss skole, men fortsatte på gangveien langs elva. Dette er detaljer som overvåkingskameraet ikke fanger opp.

Det var på kvelden 16. oktober at en Hønefoss-mann i 30-årene ble knivstukket av en jevnaldrende sambygding. Hendelsen skjedde utenfor Hønefoss skole.

LES OGSÅ: Siktede motsetter seg videre varetekt

Mann går motsatt vei

Politiet har også bilde av ryggen til en mann som de også gjerne vil komme i kontakt med, men han er vanskelig å identifisere ut fra bildet. Han gikk i det samme tidsrommet motsatt vei, altså forbi Gledeshuset i retning gangbrua mot Ringerike Stormarked. Om han hadde passert Hønefoss skole, eller kom fra gangveien langs elva eller fra trappa ned fra Strandgata, er ukjent.

– Vi tror ikke at disse to har vært øyenvitner til hendelsen, men det kan være at de har gjort observasjoner som kan være interessante for politiet, sier politioverbetjent Lisbeth Grøtterud Edvardsen.

De to skal ha passert området mellom klokka 20.10 og 20.35.

LES OGSÅ: Knivofferet er utskrevet fra sykehuset

Rundt 30 vitner avhørt

Hun tror ikke de to har meldt seg for politiet som vitner etter hendelsen. Det kan skyldes at de ikke tror de har sett noe som har betydning for etterforskningen, eller fordi de ikke kjenner til knivstikkingen.

Vet du hvem kvinnen eller mannen er? Ring politiet på 98905053.

Edvarsen sier at politiet så langt har avhørt rundt 30 vitner i saken.

Den siktede har erkjent grov kroppsskade. Han ble onsdag begjært varetektsfengslet i ytterligere fire uker.

LES FLERE SAKER OM KNIVSTIKKINGEN HER