Død person funnet på Dyrsku'n i Seljord

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En død mann ble natt til lørdag funnet på Dyrsku'n i Seljord. Politiet har sperret av området rundt en bobuss, og krimteknikere skal undersøke stedet.

DEL

Ifølge Sørøst politidistrikt ble personen funnet klokka 0.33 natt til lørdag.

– Ukjent dødsårsak. Området rundt en bobuss er sperret av, og kriminalteknikere vil undersøke stedet i formiddag. Pårørende er varslet, opplyser politiet.

Ifølge Telemarksavisa er den døde en mann i 40-årene hjemmehørende i Agder-fylkene.

Til Dagbladet opplyser politiadvokat Vegard Lauvdahl at den døde er en voksen mann og at han ble funnet inne i bobussen. Dødsfallet betegnes som mistenkelig fordi dødsårsaken er ukjent.

– En person med relasjon til avdøde er brakt inn i drukkenskapsarrest. Vedkommende har ikke noe med dødsfallet å gjøre så vidt vi kan se, og er innbrakt etter politiloven fordi vedkommende kunne ikke gjøre rede for seg, sier Lauvdahl til avisa.

Verken denne personen eller andre er siktet eller mistenkt i saken. Politiadvokaten ønsker ikke å svare på om den omkomne har skader som tyder på vold.

Dyrsku'n er Norges største handels- og landbruksmesse. Arrangementet ble åpnet på Seljord fredag og avsluttes søndag. Besøkstallet ligger på over 90.000. Årets arrangement er det 152. i rekken.

Artikkeltags