Gå til sidens hovedinnhold

Morten tok opp E16 og Ringeriksbanen med samferdselsministeren

Artikkelen er over 4 år gammel

Fremskrittspartiets Ungdom har hatt sin årlige sommerleir med over to hundre deltakere som samles fra hele landet utenfor Kristiansand. Under sommerleiren fikk Ringerike og Hole FpU møte samferdselsminister, Ketil Solvik-Olsen, som også holdte en inspirerende tale.

– Det var stas å møte ministeren, der han også høstet jubel og glede av ungdomspartiet. Vi er glad for at satsing på dobbeltspor og motorvei ble tatt opp i Solvik Olsens seierstale og at det har blitt mer realiserbart med vår regjering. Samferdsel er viktig for utviklingen av Ringeriksregionen, sier Morten Solbakken i Ringerike og Hole FpU i en pressemelding.

– Vi gleder oss til satsingen på Intercity og E16 videre, som vil gi en bedre reisehverdag for folk flest. Samferdselsministeren lyttet tydelig til vårt budskap og vil tok med våre ønsker videre. Vi har sett underverker Solvik-Olsen gjør på under fire år, som de rødgrønne ikke klarte på åtte år, – derfor er det viktig at vår regjering fortsetter og jobber videre for å bygge Ringerike videre, legger Solbakken til i pressemeldingen.

Allerede hittil har det blitt store økninger på de siste statsbudsjettene til samferdsel siden 2013. Satsingen har åpnet flere muligheter for også for Ringerike og Østlandet en tidligere.

– E16 og Ringeriksbanen er klart en vinnersak for FrP, det er noe som påvirker oss alle og har mye å si for vår hverdag. Det var betryggende å høre at det vil endelig bli bygget, fordi det kommer til gode for unge, folk flest og næringsliv i Ringeriksregionen, forteller Solbakken.

– Slike store besøk er også inspirerende høydepunkter for sommerleiren. Vi skal gjennom valgkampen kjempe videre for å beholde ministeren som jobber så mye for Buskerud og Ringerike.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.