Gå til sidens hovedinnhold

– Folk har vært helt fantastiske

Artikkelen er over 3 år gammel

Det hjertevarme initiativet fra Dialog eiendomsmegling har fått enorm respons. Fredag formiddag kunne daglig leder, Randi Ødegaard, overlevere 165 julegaver til brukerne av Villa'n i Hønefoss.

Gjennom hele desember måned har meglerkontoret på Søndre torg fått besøk av kjente og ukjente med favnen breddfull av varmende julegaver.

Stor giverglede

Bakgrunnen var årets gaveaksjon, et initiativ fra daglig leder Randi Ødegaard, hvor tanken var å glede brukerne av Villa'n i Hønefoss.

Siden Ringerikes Blad skrev om det ensomme juletreet som søkte gaver, har haugen av pakker vokst. Og vokst.

Når Ødegaard og de ansatte gjør en opptelling fredag formiddag, er tallet 165.

– Det er helt fantastisk. Givergleden har vært helt enorm. Vi hadde en dame innom her med gaver, hun kjente ikke til aksjonen, men hadde sett juletreet og ville gjerne bidra, forteller Ødegaard.

– Og noen har ikke nøyd seg med én gave, men ti, skyter Simen Ek Tomter inn.

Juletradisjon

Sånt får en til å smile. Ikke rart at stemningen i det lille meglerkontoret er god.

– Det har vært både morsomt og hyggelig, og noe vi helt klart må gjenta neste år. Det er flere som trenger gaver og varme tanker i byen, så det er ingen grunn til å stoppe nå, sier Ødegaard.

LES OGSÅ: Ringerike Rotary ga 25.000 kroner til Frelsesarmeen

– Overraskende og gledelig

Fredag formiddag ble gavene overlevert brukerne i Villa'n. Da Ringerikes Blad ringte Gro Rensel i begynnelsen av desember, var hun nettopp blitt kjent med det gode initiativet.

– Det var både overraskende og gledelig å høre at Dialog Eiendomsmegling står bak en slik innsamling. Og for brukerne blir det veldig spennende å vite at det ligger flotte gaver under juletreet i år, sa hun.

For 165 julegaver, vakkert innpakket, med innhold som varmer kropp og sjel, det vitner om nestekjærlighet. Og lokker fram julestemningen, om den ikke allerede var der.

Les også

Varmestua Villa'n skal flytte

For to år siden skrev journalist Anette M. Hallquist en nydelig julereportasje om og med brukerne av Villa'n. Verdt et gjensyn!

Les også

Jul på Villa'n

 

Kommentarer til denne saken