Øistein vil lære deg å tegne – på årets Randsfjordfestival

TEGNER: Øistein Kristiansen, kjent fra Øisteins blyant, vil lære deg å tegne på årets Randsfjordfestival.

TEGNER: Øistein Kristiansen, kjent fra Øisteins blyant, vil lære deg å tegne på årets Randsfjordfestival. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

De fleste barn og småbarnsforeldre kjenner nok til Øistein Kristiansen, mest kjent fra TV-programmet Øisteins blyant. Nå skal han ha tegneshow på sommerens store happening på Jevnaker.

DEL

Det er lørdag 10. august, på familiearrangementet Øistein skal ha sitt tegneshow. Per Anders Bjørklund i Randsfjordfestivalen er glad for at de har fått Øistein som et trekkplaster.

Hovedpersonen selv gleder seg også til festivalen.

Tegnekunst

Øistein er mest kjent for sine programmer på NRK Super der han med sin blyant klarer å få fram de flotteste illustrasjoner. Østfoldingen får det til å se enkelt ut å tegne de vakreste kunstverk.

Hans store visjon er å få hele verden til å tegne slik at alle kan få utløst sin kreative kraft. Øistein Kristiansens tegnestil er preget av en enkel og rask cartoonstil, med morsomme figurer, klare farger og energiske linjer.

Øisteins blyant på NRK Super, begynte i 2008 og har siden blitt en «institusjon» på norsk barne-tv. Øistein har også gitt ut en rekke dvd-er, bøker, hefter og apper i Norge. I 2013 lanserte Øistein to nye tv-serier, Øisteins pappeske (Box Yourself) og Øisteins blyant ABC (Learn To Draw ABC). I 2014 var Øistein igjen aktuell med den helanimerte tv-serien Lille Øisteins blyant.

Øistein er også en populær scenekunstner som har underholdt store folkemengder rundt omkring i verden. Han har underholdt kongefamilien i Brunei og ivrige fans på en rekke festivaler og store arrangement i Norge, står det på hjemmesiden hans.

Konsert

Nord Europas største vannpark vil naturlig nok også være åpen under årets festival.

Flere av bandene som skal opptre er også klare, blant andre Anders Dahlberg med sitt backingband The Rusty Gold.

Fra før er det klart at følgende artister også kommer til festivalen ved Randsfjorden:

Atone

Valentourettes

Katastrofe

Postgirobygget

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags