Konsertene holdes lørdag 11. august på Haugerstranda på Jevnaker.

Bisån ble startet i mars 2015 med intensjon om å rocke løs på en enkeltstående konsert. To år senere er gutta i full gang med innspilling av debutalbum.

Inspirasjon fra band som Rival Sons, Royal Blood og Led Zeppelin gir bandet også plass til en pop-sensibilitet som minner om artister som James Bay og John Mayer, skriver Randsfjordfestivalen i en pressemelding.

Besetningen består av Anders Langset, Erik Næss og Fredrik Karlsen.

Kjente artister

Det blir full fart i konsertteltet på Haugerstranda når Ekte Indianere, med Thorleif Bratval fra Jevnaker, og de mere norgeskjente Trang fødsel, Silya & the Sailors, OnklP & De Fjerne Slektningene skal holde fest sammen med Bisån.Randsfjordfestivalen er fornøyd med kveldsprogrammet lørdag og mener det bør være noe for enhver smak.

– Vi har hatt et mål om skape en plakat som når en bred målgruppe og som holder høy kvalitet, og det mener vi at vi har lyktes med. Vi er kjempestolt av årets konsertplakat, sier festivalsjef Espen Hagen.

Han kan opplyse at det allerede er solgt over 500 billetter, og at de har økt kapasiteten fra 1.500 til 2.000 publikummere.

 

Badepark

Men det blir mer enn bare musikk for dem som tar turen.

På fredag og dagtid lørdag satser festivalen også på yrende liv med aktiviteter for store og små, på land og vann. Med storsatsingen Nord-Europas største badepark på vann, NM i streetfootball, tømmerløp, hinderbaner, hoppeslott og mye annet gøy som skjer 10. og 11. august.

Festivalen vil i tiden framover lansere flere aktivitetstilbud og show fredag og dagtid lørdag, men kveldskonserten lørdag er nå spikret.