Det melder Innovasjonsløftet på sin Facebook-side.

Hovedpersonen selv ser fram til å ta fatt på oppgaven, og er takknemlig for å få muligheten til å jobbe videre med dette prosjektet som har som mål å styrke og videreutvikle lokale bedrifter. Ulike lokale bedrifter har deltatt i såkalte innovasjonsløftprogrammer og fått hjelp til å videreutvikle forretningsideer.

Innovasjonsløftet hevder at dette har ført til nærmere 70 nye arbeidsplasser.

Han ser fram til å jobbe med et godt nettverk av virksomheter og bedrifter med det han kaller felles innsikt og forståelse av innovasjon og omstilling.

Stig-Endre er nordlending, tobarnsfar og bosatt i Ringerike. Han er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra Universitetet i Agder, med fordypning i innovasjon fra Eindhoven University of Technology. Arbeidserfaringen hans er i hovedsak fra konsulentbransjen – både fra små og store selskaper – hvor han har jobbet mye med bedriftsutvikling, innovasjon, forretningsmodellering og -analyse, prosjektledelse, strategiutvikling og entreprenørskap.

LES OGSÅ: Kjell B. Hansen: Begge hendene på rattet

Tidligere var Sonja Bordewich prosjektleder for Innovasjonsløftet, men hun sluttet før sommeren for å begynne i en ny jobb hos fylkeskommunen.

Innovasjonsløftet er nå direkte underlagt Ringerike utvikling (RU) som har et oppdrag fra eierkommunene om å bidra til å skape flere arbeidsplasser i Ringeriksregionen. Det startet opp i 2015 i kjølvannet av Follum-nedleggelsen.

Sten E. Magnus er leder for programstyret som vil følge opp Innovasjonsløftet. Han er godt fornøyd med at Elvevoll har sagt ja til å lede Innovasjonsløftet.

LES OGSÅ: Innovasjonslederen har sluttet. Nå skal Sonja jobbe for hele fylket