- Hvorfor brukes ikke Søndre park?

Søndre park brukes av få. Kan noe gjøres for at den skal bli mer attraktiv?

Søndre park brukes av få. Kan noe gjøres for at den skal bli mer attraktiv? Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Fontenen er skrudd av, og det finnes ikke lys, påpeker en ivrig turgåer. BLANT DEM SOM IKKE BRUKER DEN? Si din mening om parken under artikkelen

DEL

Ordfører Kjell B. Hansen (Ap) har åpnet for flytting av minnesteinen etter Leif Ragnar Dietrichson fra Søndre park, fordi få tar turen hit.

- Dammen gror igjen

Kjell Iwan Grimmer mener det er grunn til å spørre hvorfor byparken ikke blir brukt noe særlig. Han er selv flittig bruker av parken og Petersøya som turområde.

I sommer har Grimmer sett at fontenen har vært skrudd av det meste av tiden, noe som gjør at dammen snart har grodd igjen.

- Ikke lys, ikke brøytet

Samme skjebne har stien ned til Petersøya snart fått, og det er bare gjørme der. Han spør om ikke den skulle ha vært pusset opp og lagt sammen med gangveien fra Stormarkedet over Petersøya? Toaletter står ubrukt og nedtagget.

Belysning eksisterer ikke, selv om fine, gamle stolper står der, og mange vil ikke bruke parken etter at det har blitt mørkt. Det blir ikke brøytet stier om vinteren, og nesten alle konserter og tilstelninger blir holdt på torget, påpeker han.

HVA MÅ TIL FOR AT DU SKAL BRUKE PARKEN? Si din mening under!

Artikkeltags