Har du ennå ikke sett Hønefossrevyen? Nå blir det ekstra forestillinger!

Sjaman-møte: Selvfølgelig får Hønefossrevyen besøk av sjamaner og sjaman Dureks kommende (?) svigerfar. Anne Sem Jacobsen, Eivind Lien, Jonas Rønning og Morten Grøtnes er klare med både trommer og joik.

Sjaman-møte: Selvfølgelig får Hønefossrevyen besøk av sjamaner og sjaman Dureks kommende (?) svigerfar. Anne Sem Jacobsen, Eivind Lien, Jonas Rønning og Morten Grøtnes er klare med både trommer og joik. Foto:

Etter å ha startet med å legge sette opp 46 forestillinger til årets sommerrevy, er det nå lagt ut billetter til enda flere forstillinger

DEL

Hege K. Kjørstad, som er salgs- og markedsansvarlig hos TBA Arrangementer, forteller at de aldri får har lagt ut så mange forestillinger fra starten av.

– Men vi ser nå at vi må åpne for flere forestillinger for å møte etterspørselen av latterhungrige gjester, sier en svært fornøyd Kjørstad.

LES OGSÅ: Nå har Mona Levin anmeldt Hønefossrevyen

Den første ekstraforestillingen ble lagt ut rett etter premieren, men nå har de lagt ut tre forestillinger til.

Til sammen er det nå lagt opp til 50 forestillinger med årets revy på Gledeshuset.

Se video av kjendisene på revypremiere: – Jeg gleder meg som en unge!

– Vi blir jo også ekstra giret når stemningen blant publikum er så god. Etter 30 forestillinger så langt i sommer, går det litt sport i å ha det ekstra moro på scenen, leke mer og sette hverandre litt ut med små overraskelser uten at dette går ut over publikumsopplevelsen, sier Jonas Rønning som er kapteinen på revylaget.

Artikkeltags