Tor Øyvind og Carina er blitt foreldre - roser sykehuset

PAR:  NRKs VM-programleder Carina Olset er blitt kjæreste med fotballspilleren Tor Øyvind Hovda fra Hønefoss. Nå har de også fått en datter sammen.

PAR: NRKs VM-programleder Carina Olset er blitt kjæreste med fotballspilleren Tor Øyvind Hovda fra Hønefoss. Nå har de også fått en datter sammen. Foto:

HBK-kaptein Tor Øyvind Hovda og NRK-profilen Carina Olset som bor i Hønefoss er blitt foreldre til en liten jente.

DEL

Hun kom til verden på Ringerike sykehus den 2. mai.

Det er et lykkelig par som har blitt foreldre.

- Alt står bra til med mor og datter. Vi blir godt tatt hånd om av fantastiske flinke folk på Ringerike sykehus, skriver Hovda i en sms til Ringerikes Blad.

Jenta skal hete Pernille.

Den nybakte faren delte fredag nyheten og et bilde av den nyfødte på bildedelingstjenesten Instagram, skriver VG.

Se dette innlegget på Instagram

Pernille 02/05-19???

Et innlegg delt av Tor Øyvind Hovda (@toroyvindhovda)

Hovda fortalte i et intervju i Ringerikes Blad tidligere i år om sine framtidsplaner.

– Da jeg gikk fra Sarpsborg til Hønefoss tok jeg et valg for framtiden, samtidig som jeg ønsket å fullføre en utdanning, sier Tor Øyvind Hovda.

Framtidsvalget han snakker om er et stort et:

– Jeg har ikke lenger ambisjoner om å spille på et høyest mulig nivå. Nå er jeg i ferd med å etablere meg med familie og jobb. Jeg vil bruke resten av fotballkarrieren til å bidra for HBK, forteller Tor Øyvind Hovda.

For første gang etter at han signerte sin første proffkontrakt skal Hovda ha sivil jobb ved siden av fotballen, når han går løs på sesong ni i Hønefoss. Han har en 50 prosent stilling i DnB, og har en like stor stillingsbrøk i Hønefoss Ballklubb.

Carina Olset er ofte å se i TV-ruta når det er sportssendinger på NRK. Hun har nå slått seg til ro i Hønefoss med sin lille familie.

Artikkeltags