Gå til sidens hovedinnhold

I KVELD: Mona og damene viser årets mote til inntekt for Rosa sløyfe-aksjonen

Artikkelen er over 2 år gammel

Mona S. Andersen har i 15 år samarbeidet med Brystkreftforeningen Ringerike og omegn om Rosa Sløyfe-aksjonen. Arrangementet gir en svært god inntekt til Bystkreftforeningen.

Torsdag 18. oktober arrangerer Monas klær – Sko deg og Brystkreftforeningen Ringerike og omegn, sin årlige mannekengoppvisning på Hønefoss videregående skole.

– Med billettinntekter, loddsalg, kaffe og kakesalg, samler vi inn mellom 30.000 og 50.000 kroner. Arrangementet her i Hønefoss sies å være en av Norges største enkeltstående Rosa sløyfe-arrangement. De har vært her fra Brystkreftforeningen for å se hvordan vi gjør det, forteller Mona stolt.

Hun har ikke selv hatt brystkreft, men har mistet flere bekjente og kunder til sykdommen og er sterkt engasjert i saken.

– Vi har samarbeidet med Brystkreftforeningen Ringerike og omegn i 15 år, og startet med mannekengoppvisningen i gymsalen på Hønefoss skole, forteller Mona.

– Det første året kom det cirka 30 mennesker, men for tre år siden ble det for liten plass. Vi flyttet oss til kantina på Hønefoss videregående skole og første året der var det 250 tilskuere.

– Det pleier å være en veldig hyggelig kveld som er for alle i alle aldre. Her er alle velkomne og alle snakker med hverandre, sier Mona.

Les også

Nå skal Ringerike farges rosa!

Kommentarer til denne saken