Gå til sidens hovedinnhold

Trenger mer penger for å få liv - på Livbanen

Artikkelen er over 4 år gammel

Planene om å få en aktivitetspark på Livbanen fortsetter ufortrødent videre, men initiativtakerne trenger mer penger fra Ringerike kommune.

Arbeidet med aktivitetsparken som skal inneholde en streetbasketbane med tre kurver, bordtennisbord og petanquebane har tatt tid, men nå begynner det å haste. Tilbudet skal være lavterskel, det er bare å stikke innom, men du må ha med basketball, racketer og ball selv.

Problemet har vært å få nok penger på plass, og å få tak i entreprenører som har ledig kapasitet, men nå begynner det å haste. Gjensidigestiftelsen som bidrar med en stor sum penger vil ikke godta at prosjektet utsettes enda en gang.

Ringerike utvikling, Ringerike Næringsforening og Hønefoss Basketballklubb ser et stort behov for å få en større og mer funksjonell streetbasketbane. Derfor søker initiativtakerne om mer støtte fra Ringerike kommune.

Rådmann Tore Isaksen er innstilt på å støtte prosjektet med de 130.000 kronene som trengs for å få fullført prosjektet. Han mener det vil være et positivt tiltak i byen og bra for folkehelsa.

Tirsdag 29. august behandler politikerne i formannskapet saken.

Les også

I høst kan det bli aktivitetspark her

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.