Ga heder og ære til Holes talenter: Maria, Silje og Joakim

HEDER OG ÆRE: Politikerne viet tre lokale talenter en ekstra oppmerksomhet for sin innsats innen kultur og idrett. Silje Opseth, artist Maria Rensel og vektløfter Joakim Pedersen Liljeberg fikk overrakt både blomster og penger av Elisabeth Klever.

HEDER OG ÆRE: Politikerne viet tre lokale talenter en ekstra oppmerksomhet for sin innsats innen kultur og idrett. Silje Opseth, artist Maria Rensel og vektløfter Joakim Pedersen Liljeberg fikk overrakt både blomster og penger av Elisabeth Klever. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det var god stemning på Herredshuset da tre av Holes unge talenter møtte opp for å motta en ekstra oppmerksomhet fra formannskapet.

DEL

InnsendtPolitikerne ønsket å vie tre lokale talenter en ekstra oppmerksomhet for sin innsats innen kultur og idrett, og hadde invitert skihopper Silje Opseth, vektløfter Joakim Pedersen Liljeberg og artist Maria Rensel til sitt møte onsdag.

Varaordfører Elisabeth Klever, som for anledningen var iført supporter-T-skjorta til Rensel, roste innsatsen til Opseth, Liljeberg Pedersen, og Rensel og la ikke skjul på sin stolthet over ha så flotte forbilder i kommunen.

Hopp

Silje Opseth, som er kjent for sine prestasjoner innen skihopp med både VM-bronse i laghopp, to ganger norgesmester og VM-gull i mikslag, kunne fortelle at hun føler stor tilhørighet til hjemstedet, Hole. Dette til tross for at hun for tiden bor på Lillehammer. Varaordfører Klever trakk fram den imponerende framgangen hoppjentene har hatt den siste tiden og Opseth kunne bekrefte at det har vært hard jobbing de siste årene for å komme nærmere likestilling i hoppsporten.

HOPPER: Silje Opseth har oppnådd gode resultater i hoppbakken.

HOPPER: Silje Opseth har oppnådd gode resultater i hoppbakken. Foto:

Vektløfter

Joakim Pedersen Liljeberg, som kan skilte med NM-gull og VM-bronse i junior, startet med vektløfting da han var 15 år. Først med amatørstevner og deretter fortsatte motivasjonen til å bli stadig bedre. Pedersen Liljeberg ga Idrettslaget Holeværingen ros for å ha vært en viktig motivasjonsfaktor for bli glad i idrett.

VEKTLØFTER: Joakim Pedersen Liljeberg er norges sterkeste.

VEKTLØFTER: Joakim Pedersen Liljeberg er norges sterkeste. Foto:

MGP Junior

Maria Rensel leverte en strålende opptreden i Melodi Grand Prix Junior 2019 der hun endte opp med å bli blant de fire beste. Rensel opplyste at hun startet sin scenekarriere allerede da hun var tre år og har siden fortsatt med musikken. Rensel ga kulturskolen i Hole mye av æren for at hun har fortsatt holder på med musikk.

Talentene fikk prestasjonene sine vist på storskjerm for formannskapet og fikk i tillegg utdelt blomster og en gavesjekk hver på kroner 5 000.

ARTIST: Maria Rensel deltok i MGP Junior og var en av fire som kom med i superfinalen på NRK.

ARTIST: Maria Rensel deltok i MGP Junior og var en av fire som kom med i superfinalen på NRK. Foto:

Artikkeltags