Fikk fornyet sertifikat for livsglede på sykehjem

MED GLANS: Hole bo- og rehabiliteringssenter besto testen med glans. Her er hovedlivsgledeansvarlig Nina Hove (til høyre) og Martha Iren Øverli (konsulent/saksbehandler).

MED GLANS: Hole bo- og rehabiliteringssenter besto testen med glans. Her er hovedlivsgledeansvarlig Nina Hove (til høyre) og Martha Iren Øverli (konsulent/saksbehandler). Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hole bo- og rehabiliteringssenter kan fortsatt kalle seg livsgledesykehjem.

DEL

I fjor kunne Hole bo- og rehabiliteringssenter invitere til sertifiseringsfest på sykehjemmet, men det må igjennom årlige evalueringen for å beholde sertifiseringen som livsgledesykehjem.

Nylig besto sykehjemmet kravene til resertifisering med glans, melder Hole kommune.

En hel dag undersøkte sertifisører fra stiftelsen «Livsglede for eldre» om institusjonen fortsatt holder samme eller bedre standard. Sammenhengen mellom planlegging, gjennomføring, dokumentasjon, evaluering, forbedring og oppfølging ble vurdert.

– Dette gjorde de på en utmerket måte, og vi kan igjen være ekstra stolte av alle som jobber på Hole bo- og rehabiliteringssenter. De gjør en stor innsats for beboerne hver eneste dag, sier kvalitetsrådgiver Monica Samuelsen.

I spissen for arbeidet med livsglede på sykehjemmet står avdelingsleder Hrefna Ingthorsdottir, hovedlivsgledeansvarlig Nina Hove, sykepleier Else Granum, helsefagarbeider Heidi Garli og gruppeleder Jane Heltberg.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.