Gå til sidens hovedinnhold

Gir bort en uke ferie her til noen som trenger det

Artikkelen er over 3 år gammel

Oslo Sporveiers Arbeiderforening gir bort en uke på feriehjemmet på Herøya i Steinsfjorden.

– Vi ønsker å gi en familie med barn og begrensede midler eller muligheter en fin ferie, sier bestyrer Lars Olsen. Det eneste kravet er at søkerne er fleksible på datoer.

Søknadsfristen er 15. juni, og det plukkes ut etter kriteriet «de som trenger det mest». Søknad kan sendes til feriehjem@sporveien.com.

Det er totalt 32 hytter på øya, og øya har vært Sporveisforeningens feriehjem siden 1919. Øya er kjent for sin frodige natur og fine fiske- og badeplasser.

Ønsker mer aktivitet

Arbeiderforeningen har et ønske om at flere i nærområdet begynner å bruke hyttene, siden feriehjemmene ikke er like attraktive som tidligere.

– Tidligere var tilbudet så populært at vi kjørte Sporveisarbeiderne ut til Sundvollen i busser og videre med båt til Herøya, sier Olsen.

LES OGSÅ: Vil åpne Herøya for folket

Utvider tilbudet

For å øke interessen har eierne startet oppussing av lokalene i hovedhuset på øya. På sikt vil lokalene leies ut til bryllup, konfirmasjoner og andre arrangementer.

Det jobbes også med oppgradering av bryggene på øya, for å gjøre det lettere å legge til med motorbåt. Det er forventet at arbeidet er ferdig i juli.

– Vi håper at disse endringene vil bidra til at vi kan drifte feriehjemmet til glede for store og små i mange år framover, avslutter Olsen.

Kommentarer til denne saken