Hoksrud besøkte Hønefoss omsorgssenter

Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp) og lokalpolitiker Magnus Herstad (Frp) troppet opp på Hønefoss omsorgssenter der Else Torun Wilhelmsen jobber.

Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp) og lokalpolitiker Magnus Herstad (Frp) troppet opp på Hønefoss omsorgssenter der Else Torun Wilhelmsen jobber. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp) fikk tidligere i sommer nei til å besøke et sykehjem eller omsorgssenter i Hønefoss. Onsdag troppet han opp på Hønefoss omsorgssenter.

DEL

Hoksrud, som gjerne kalles Frps eldregeneral, hadde med seg lokalpolitiker Magnus Herstad. Uten å ha noen avtale på forhånd, slik retningslinjene sier.

– Først ble vi nektet å få komme inn. Jeg ringte rådmannen og fikk ja. Vi ble tatt med på en omvisning av kommunalsjef Christine Myhre Bråthen, forklarer Herstad.

LES OGSÅ: Frps eldregeneral Bård Hoksrud fikk nei: Provosert over Ap-besøk

De snakket også med en beboer på omsorgssenteret.

– Han skrøt av de ansatte, men beklaget seg over at det er lite aktiviteter der og at de ansatte aldri har tid til å ta han med ut på tur, sier Hoksrud.

Stortingspolitikeren møtte også pårørende til pasienter på Hønefoss omsorgssenter tidligere.

– De kommer med massiv kritikk mot forholdene, og det går særlig på det at det ikke er tid til å finne på noe med beboerne, sier Hoksrud

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken