Gå til sidens hovedinnhold

– Nødt til å ta grep for å berge klubbens videre eksistens

Artikkelen er over 6 år gammel

Styret i Hønefoss Ballklubb jobber på spreng for å redde klubben fra konkurs.

– HBK er i en meget alvorlig økonomisk situasjon og er derfor nødt til å ta grep for å berge klubbens videre eksistens, både som toppklubb men også som breddeklubb og den samfunnsaktøren klubben er, skriver styreleder i HBK, Terje Raastad (bildet) i en pressemelding.

– Dette har medført at ansatte har sluttet, spillere/trenere, ansatte og resten av klubbens frivillige er bedt om å bidra med lønnskutt, samt at spillere er solgt for å redusere klubbens totale kostnader.

Les også:

– Det jobbes nå med å finne løsninger for videre drift ut året, og en videre vei for HBK som toppfotball klubb. Dette arbeidet er i gang og klubben håper å kunne komme med løsninger innen de neste ukene.

– Fram til da ber vi om forståelse for at det blir gjort disposisjoner som er frustrerende for supportere, støttespillere og andre som har et hjerte i HBK. Vi vet at spillere og trenere uansett hvem som har forlatt HBK – fortsatt vil kjempe for fornyet plass i Obosligaen.

– Vi vet det blir vanskelig, men vi vil ikke gi opp så lenge sjansen fortsatt er der.

Vi håper å kunne ta grep som gjør at HBK kommer ut av denne situasjonen på begge beina, har et godt grunnlag for fortsatt å kunne videreutvikle gode fotballspillere i Hønefoss, ta del i og være en samfunnsaktør i distriktet som bryr seg og være et godt sted for barn og unge som ønsker å spille fotball.

Vi håper klubbens supportere, sponsorer og støttespillere fortsetter å støtte opp om oss i denne vanskelige situasjonen, skriver Terje Raastad.

Kommentarer til denne saken