Han skal drive kroa på Hallingby

Odd Ingar Karlengen er i full gang med forberedelsene foran åpningen av nye Hallingby Kro og Skysstasjon lørdag.

Odd Ingar Karlengen er i full gang med forberedelsene foran åpningen av nye Hallingby Kro og Skysstasjon lørdag. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Har flesk og duppe på menyen lørdag.

DEL

- Jeg satser på god hjemmelaget mat. Her blir det ingen pulversauser, lover Odd Ingar Karlengen med et smil.

- Jeg ønsker å servere hjemmelaget mat av gode råvarer.

Han frister med fjellørret fra Hardanger og spekemat. Selskap med gjester på inntil 40 personer kan han ta imot i andre etasje som er nyoppusset. Etter hvert vil han også installere dusj slik at blant annet lastebilsjåførene kan bruke den.

Selge gass til camping- eller hyttegjester skal han også.

- Først og fremst er det maten da. Men jeg håper at vi kan bidra med litt av hvert, sier Karlengen som ønsker folk velkommen.

Artikkeltags