Trude forteller deg hvordan du blir mester i eget liv

Trude Dybendahl ønsker å inspirerere andre kvinner til å ta i bruk sin feminine kraft.

Trude Dybendahl ønsker å inspirerere andre kvinner til å ta i bruk sin feminine kraft. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Tidligere skiløper og gullgrossist, Trude Dybendahl, kommer til Braastad gård på Roa 8. mars, hvor hun på selveste kvinnedagen skal dele av sine erfaringer i og utenfor skisporet.

DEL

– Jeg har coachet mennesker i snart 20 år, og bruker mye av det jeg erfarte i toppidretten, som har vært like viktig i hverdagslivet etterpå, forteller Trude Dybendahl i en pressemelding.

– Det handler ikke primært om å vinne, men om å ha det bra og derfra gjøre bra. God balanse i livet er avgjørende for å få det til, men det kan være en kunstart å klare i virkeligheten.

8. mars holder hun en workshop på Braastad gård på Roa, som har fått tittelen «Bli en mester i eget liv – ta den feminine kraften tilbake».

På felgen

Hun har også jobbet for å finne balansen i eget liv. Trude er nemlig mor til to tenåringsgutter. Hun ble skilt for 8 år siden og har drevet sitt eget selskap i 16 år.

– Da jeg avsluttet skikarrieren gikk jeg bort fra mye av det som hadde vært gode leveregler og dundret rett inn i hamsterhjulet. Hverdagene ble overfylt, og ved et par anledninger var jeg tett på å møte veggen.

– Den tredje gangen jeg var totalt på felgen innså jeg at livet faktisk er altfor travelt, og at jeg måtte endre meg om dagene skulle bli annerledes. Med to små barn, hus, hytte, og en mann som jobbet mye, hadde vi alle flyttet inn i hamsterhjulet.

Sett deg selv først

Hun benytter derfor kvinnedagen til å dele av sine erfaring.

– Kvinnedagen er en flott anledning til å sette deg som kvinne først i noen timer. Det blir kanskje litt uvant, men er viktig, sier hun og legger til:

– Jeg lover gode treff med den feminine kraften. Vi ser på hva som tar oss bort fra den og hvordan vi finner tilbake til den. Den er en gylden nøkkel for å leve et balansert, godt liv slik at helse og livskvalitet kan være bra livet gjennom. Så viktig er den faktisk!

– Gutta trenger også å få fram denne kraften i seg, men den 8. mars er det kvinnenes kveld på Braastad Gaard. Jeg garanterer at de som kommer får med seg mye matnyttig hjem, og vi skal ha en bra jentekveld sammen, skriver hun avslutningsvis i pressemeldingen.

Artikkeltags