Slåssing og fyll i Hønefoss

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det hele startet omtrent klokken ett natt til søndag.

– Vi fikk melding om en svært beruset 19 år gammel mann som hadde ramlet og ikke var i stand til å stå utenfor en utested i Hønefoss sentrum, sier operasjonsleder Trond Egil Groth.

Han sier videre at når patruljen kom til stedet hadde 19-åringen strammet seg opp, og virket ikke på langt nær så full som meldinga tilsa.

– Patruljen overlot 19-åringen til en venn av han som tok seg av han, sier Groth.

Svært full

Han sier videre at de klokken 01.50 kom over en svært beruset mann i Storgata, mannen som skal være fra Nord-Norge var så full at politiet valgte å kjøre han til legevakten hvor de tok seg av han videre.

LES OGSÅ: Bråkete gjest på Norefjell kjørt til arresten i Drammen

Bortvist

– 02.15 var patruljen tilbake ved utestedet i Hønefoss sentrum, hvor en mann var beruset, knuffende og ufin. Politiet valgte å bortvise personen fra sentrum, noe han etterkom og forlot stedet.

Slått ned

Neste hendelse skjer ved et utested like utenfor Hønefoss sentrum hvor en slåsskamp skal ha endt med at en person har blitt slått ned og hadde skadet seg.

– Mannen som er i 40-årene lå på bakken, og ambulansen tok han med for å få han sjekket hos legevakten, sier operasjonslederen.

Den andre parten hadde forlat stedet når politiet kom, og per klokken fire natt til søndag var hans identitet ennå ikke kjent.

– Det vil bli opprettet en anmeldelse fra fornærmede i saken, og vi skal blant annet se gjennom bilder fra overvåkingskameraet på stedet for å se hva som har skjedd og om vi kan identifisere noen, sier Groth.

Artikkeltags